POLITIA HOTEL  

Agios Nikitas, Acharavi
de la
EUR 1025 00 EUR
2 adulti

Politia Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Agios Nikitas (Lefkada) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Politia Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș.

La Politia Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Politia Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Politia Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 22 km.

Cele mai apropiate atracții de Politia Hotel sunt: Alikes - 10,0 km, Muzeul de Arheologie din Lefkada - 11,0 km, Piața Marka - 11,0 km.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;
Basic catering (rece);
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicala si storno;
Taxe hotel - se plateste la fata locului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare