Taiwan - 3 Octombrie 2020
 

Toate Locatiile, Taiwan
Ziua 1
Intalnire cu ghidul la Casa Adam Muller Guttenbrun, in jurul orei 10:00 , transfer la aeroportul din Budapesta pentru zborul KLM Budapesta 17:05 - Amsterdam 19:15; Amstedam 20:55 - Taipei 15:00.

Ziua 2
Odata ajunsi in aeroport, achizitionam abonamentul pentru transport si muzee si schimbam bani, apoi facem transferul la hotel, cu metroul. Cazare la hotel K Hotel 2, Taipei.

Ziua 3
Dupa micul dejun, vom vizita zona de nord a orasului Taipei, campusul Universitatii Tatung, Sala Fluturelui, Templul lui Confucius si Monumentul Martirilor Revolutionari. Seara, cina la un restaurant pe care i vom alege in functie de preferinte. Apoi, facem o incursiune in piata de noapte din Taipei.

Ziua 4
Dupa micul dejun, vizitam Minele de aur din Juifen, cu plimbare pe munte, care ne ofera o vedere spectaculoasa spre Oceanul Pacific. Dupa o scurta vizita in piata din Juifen, ne intoarcem in Taipei pentru o sesiune de bai termale in zona Beitou, cu vizitarea parcului vaii izvoarelor minerale.

Ziua 5
Dupa micul dejun, vom vizita cascada Sifen, cu opriri in diverse statii pe tot traseul raului Keelung. Prima oprire este statia Houtong, renumita pentru pisicile ei, apoi mergem de-a lungul raului Keelung pe jos pana la statia Sandiaoling, admirand natura, florile si fluturii specifici unei clime subtropicale. Dupa ce bem o cafea buna in statia Dahue, la celebra Yu Lu Cafe, ne oprim in Shifen, pentru a admira atractia zilei, Cascada Sifen.

Ziua 6
Dupa micul dejun, vom dedica o zi - in exclusivitate - orasului istoric Taipei. Vizitam: casa memoriala Dr. Sun Yat-Sen, Poarta de Nord a vechii cetati, vechea gara, sala de concerte Zhongshan, Vechiul sediu al Bancii Zonale, Parcul Muzeului National, apoi trecem intr-o plimbare placuta pe langa Banca Nationala a Taiwanului si Palatul Presedintiei, Poarta de Est. Apoi, vizitam esplanada Salii Nationale de Concerte, Teatrul National si Sala Memoriala Chiang Kai-Sek, unde urmarim schimbarea de garda. Seara, cina cu tematica dumplings cu miso.

Ziua 7
Dupa micul dejun, vom avea o zi dedicata partii de Sud-Est a orasului Taipei. Urcam cu telecabina la statia Maokong pentru o scurta plimbare si un ceai. Apoi, facem o plimbare cu urcus in zona Xiangsan, pentru a admira panorama orasului, iar dupa-amiaza vizitam turnul Taipei 101, care a fost pentru o buna perioada de timp cea mai inalta cladire din lume. Seara, vizita in zona de Mall-uri din partea noua a orasului. Cina la Noodle Beef.

Ziua 8
Dupa micul dejun, vom porni foarte devreme spre orasul Tainan, cu trenul de mare viteza. In orasul Tainan, vizitam Fortareata Anping si Casa comerciantului de ceai, Turnul Chihkan, Templul lui Confucius, parcul cu templul Koxinga. Deplasarea in oras se va face cu autobuzul local sau, la nevoie, cu taxi.

Ziua 9
Dupa micul dejun, dedicam aceasta zi, in exclusivitate, Muzeului Palatului Imperial din Taipei. Completam vizita cu parcul Zhisan si parcul resedintei Chiang Kai-Sek.

Ziua 10
Dupa micul dejun, ne deplasam cu metroul spre orasul Tamsui, unde vom face o plimbare pe faleza. Vizitam resedinta japonezului Tada Eikichi, vama istorica, Fortul San Domingo cu resedinta Guvernatorului Britanic. Apoi, continuam ziua cu o vizita in parcul Universitatii Oxford

Ziua 11
Dupa micul dejun, ultima zi o dedicam unei vizite la Muzeul Ceramicii din Yingge si pe strada pietonala pentru ultimele cumparaturi. Seara, in jurul orei 19:00, parasim hotelul pentru a face transferul cu metroul la aeroport, pentru zborul Taipei 23:55 - Amsterdam 06:55; Amsterdam 08:50 - Budapesta 10:50.

Ziua 12
Ajungem in Budapesta la ora 10:50 si vom fi transferati la Timisoara cu microbuzul.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport cu avionul Budapesta- Taipei- Budapesta
Taxele de aeroport 100 euro/pers-prob. modificari
Cazare 9 nopti cu mic dejun la hotel K 2 Taipei
Insotitor de grup si ghid in limba romana
Transport Avion KLM Budapesta - Taipei
Transport Avion KLM Taipei - Budapesta

vezi mai multe

Intrarile la obiectivele turistice - 100 EUR
Asigurare STORNO - 2 adulti - 37.22 EUR
Asigurare Medicala - 2 adulti - 18.4 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Budapesta catre Taiwan - 3 Octombrie 2020, Toate locatiile, Taiwan

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020