Hotelul reuseste sa impresioneze, atat prin calitatea serviciilor sale, cat si prin calitatea si promptitudinea personalului, care va fi mereu la dispozitia dumneavoastra; serviciu receptie 24h din 24, bar deschis non-stop.
Toate camerele spatioase de la Hotelul Marea Neagra dispun de minibar, TV cu canale internaționale,baie cu dus, balcon.
Majoritatea camerelor ofera vedere la muntii Bucegi. La cerere se pot asigura paturi suplimentare.
Micul dejun poate fi servit intr-un lounge sau in confortul propriei camere.

Alte facilitati includ: acces gratuit la Wi-fi in toata locatia, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, o sala de conferinte, o sala de mese de 70 locuri unde, la cerere, se pot organiza mese festive.

Punctul de plecare al telecabinei catre teleschiul Cota 1400 este situat la 1 km de hotel, statie de autobuz se afla la doar 25 m, iar centrul stațiunii este la 1,5 km.

Servicii incluse: 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; cina festiva pe 31 Decembrie cu Dj, open bar si foc de artificii; tombola cu premiu un sejur de 2 nopti la hotel Marea Neagra; brunch pe 01 Ianuarie; acces internet, parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Copiii cu varsta pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar), iar la restaurant vor avea loc la masa fara meniu.
La receptie se achita taxa statiune si taxa salvamont.
NOTA SUPLIMENTARA PACHET REVELION - HOTEL:
In contextul situatiei actuale in care suntem obligati sa respectam distantarea intre mese va informam ca, pentru mesele festive de Revelion, vom amenaja si o sala adiacenta restaurantului pentru servirea cinei festive. Aceasta sala are legatura cu restaurantul prin doua usi glisante. Alocarea meselor se va efectua in functie de numarul de persoane si ordinea rezervarilor nefiind posibila rezervarea unei anumite mese in prealabil.
De asemenea ne vom conforma normelor in vigoare la acel moment privind posibilitatea efectuarii activitatilor de divertisment (dans). Rezervarile pentru pachetele de Revelion vor fi posibile doar acceptand conditiile sus mentionate.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Revelion - Hotel Marea Neagra, Sinaia, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
26
27
28
verifica
29
verifica
30
verifica
31