Lo Smeraldo  

Cisternino, Italy
Hotel Lo Smeraldo 4* - Cisternino, Valle dItria, Puglia, Italia

Hotelul Lo Smeraldo 4* este situat intr-o zona minunata, pe dealurile din jurul oraselului medieval Cisternino, unul dintre cele mai frumoase din zona, de unde se poate pleca in explorarea intregii regiuni Puglia. 

Prezentare oficiala hotel: www.hotellosmeraldo.com 

Puglia este una dintre regiunile celebre ale Italiei in care gasim: orase antice, lacasuri de cult, surse de inspiratie pentru arhitectii europeni, semnele unei culturi de cuceritori, inramate in piatra, aur si marmura, maslini cat poti cuprinde cu privirea, retete culinare autentice ori splendoarea stilului baroc.

Localizare: 
Hotelul Lo Smeraldo 4* este situat intr-o zona minunata, pe dealurile din jurul oraselului medieval Cisternino, unul dintre cele mai frumoase din zona, de unde se poate pleca in explorarea intregii regiuni Puglia. Este inconjurat de paduri de pini, fiind situat iintre mare si Valle dItria. Hotelul se afla la 74 km de aeroportul din Bari si la 65 km pana in Brindisi.

Facilitati hotel: hotelul ofera multe posibilitati de relaxare si pune la dispozitia turistilor un teren de tenis, o pista de bowling si o piscina cu sectiune de hidromasaj. Oaspetii pot savura preparate din bucataria puligneza in restaurantul hotelului, pizza traditionala in pizzeria hotelului sau diverse bauturi, la barul din receptie. De asemenea, hotelul are o sala de conferinte moderna.

Facilitati camere: camerele asigura tot confortul si sunt modern mobilate. Camerele duble standard au pat matrimonial sau doua paturi separabile si sunt dotate: cu baie privata, TV, telefon, internet Wifi.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Bagaj mana + Bagaj cala 10 kg dus-intors Wizz Air; Transport Avion Cluj - Bari Cluj Napoca - Bari; Transport Avion Bari - Cluj Bari - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare