Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Hotel Website: www.didimletoonoteldidim.com

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Hotelul este localizat la 65 km de aeroportul din Bodrum, beneficiand de o locatie superba chiar in zona Didim.


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, terasa, gradina, 5 piscine, aqua park, plaja privata la doar 30m, jacuzzi, masaj, baie turceasca, facilitati pentru copii, diveritsment, activitati sportive, mini club, sala de fitness, internet, receptie deschisa non stop.


Facilitati camere:

Toate camere sunt decorate modern si sunt dotate cu urmatoarele facilitati: televizor, aer conditionat, telefon, minibar, uscator de par, baie privata si balcon.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată. ATENTIE: Tarifele includ transferul pentru DIDIM, dus-intors, valabil pentru un grup de min. 4 persoane.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
7 nopti cazare si masa conform hotel - in Didim;
Insotitor de grup;
Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Bilet Ferry-boat 10 €/pers (copil 0-5.99 ani Gratuit) – se achita la autocar;
Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Targu Mures catre LETOON PLUS AND SPA, Didim, Turcia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020