Skipass inclus!
Fusch - Distracţie pe pârtie - Confort la cazare!

Situat în inima Parcului Național Hohe Tauern din Landul Salzburg, Fusch am Großglockner este un oraș modern, care și-a păstrat totuși farmecul original. Localitatea este una dintre cele mai renumite stațiuni de sănătate din Landul Salzburg.Cu cunoscutele izvoare Fürstenquellen Fusch asigură porţiunea necesară de refacere. Distracţie pe plăci şi multe activităţi promit aici legăturile dintre diverse domenii schiabile. Recomandăm în mod special domeniul schiabil glaciar de la Kitzsteinhorn, pe care îl puteţi accesa din învecinatul Kaprun.

După o zi pe schiuri vă stau la dispoziţie numeroase localuri de Après-Ski în întreaga zonă. Un debut liniştit îl puteţi face la micile refugii din domeniul schiabil Schmittenhöhe. Și în fața Alpincenter-ului de pe Kitzsteinhorn, în barul cu umbrele de la „Parasol” este garantată o atmosferă bună! Mai târziu mai există posibilitatea de a încheia ziua în restaurante și hanuri sau într-unul din barurile din oraș. Sau ați prefera să vă bucurați de aerul curat pentru o vreme? Diversele trasee pentru drumeţii vă permit să exploraţi natura înconjurătoare idilică a orașului Fusch. Aici puteți, de exemplu, să faceți o plimbare de-a lungul râului Salzach din apropiere sau la lacul Zeller See. În localitatea învecinată Bruck există și o pistă de tobogan de 3 km lungime. Iar dacă doriți să vă relaxați după o zi lungă de schi, vă recomandăm o vizită la TAUERN SPA din Kaprun.

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun. În Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 49 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3029 m altitudine. Cu ai săi 61 km de pârtii Gheţarul Kitzsteinhorn vă aşteaptă cu pârtii de dificultate medie, potrivite în special pentru începători şi cei care o zi le schi liniştită. Pârtiile largi pentru carving şi coborârile lungi, "atletice", cum ar fi cea de 5 km de la instalaţia Gletscherjet 4 fac inima oricărui schior să bată mai tare. Pe de altă parte, experții care caută adrenalină se află în locul potrivit pe Black Mamba, cu un gradient de până la 63%. De la Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau Panoramabahn, sau MK Maiskogelbahn și cu K-onnection construită în 2019. De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (la cota 2000). Aici se vor simţi ca acasă şi începătorii şi cei cu experienţă. Cei cu un nivel şi mai avansat pot profita de coborârea Trassa de 4 km, cea mai dificilă din întreaga zonă schiabilă și una dintre cele mai abrupte din regiunea Salzburg. Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii. La instalația pe cablu Almbahn sportivii de iarnă au și posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune. Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da după plac pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn. Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte. Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. În anii care urmează Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un domeniu unic - cel mai mare cu legături directe din Austria!Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Schiorii de schi fond de toate vârstele și nivelurile posibile se pot bucura! Atât începătorii care au schiat deja pe câteva pârtii, cât și schiorii experimentați se pot bucura pe deplin de experiența nordică aici, într-un peisaj natural idilic și cu aer curat. În localitatea vecină Bruck se găsesc 11 km de trasee de schi fond perfect îngrijite și parțial iluminate. Dacă acest lucru nu este suficient, regiunea de schi oferă un total de aproximativ 200 km de pârtii de schi fond, inclusiv pârtiile Saalach și Pinzga.. Pârtia de schi fond plat de la Bruck, care duce de-a lungul Salzlach într-un circuit de aproximativ 6 km până la Bruck, este potrivită în special pentru începători. Golfplatzloipe, de dificultate medie, cu o lungime de aproximativ 5 km merită, de asemenea o vizită! Un alt punct de atracție este traseul de noapte din Kaprun, în apropiere. Acest lucru face posibilă marcarea urmelor în zăpadă chiar și seara.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Lampenhäusl, Zell am See-Kaprun, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
14
15
verifica
16
17
18
19
20
21
22
verifica
23
24
25
26
27
28