Residence La Locanda

Pinzolo (Madonna di Campiglio) Italia
Skipass inclus!
Pinzolo – Iarnă ca la carte pentru întreaga familie!

Visătoarea Pinzolo, situată la o altitudine de 770 m este situată sudic de renumita Madonna di Campiglio în minunata Val Rendena. Pinzolo are destule posibilităţi şi pentru portofelele mai subţiri să petreacă un concediu de neuitat! Simbolic pentru staţiune este vechea biserică San Vigilio, renumită datorită frescelor deossebite. Domeniul schiabil nu este foarte mare, vă pune însă la dispoziţie 32 km de pârtii în jurul vârfului Doss del Sabion (2.100 m) şi este ideal pentru cei care lasă pentru primele dăţi urme în zăpadă cu schiurile. Datorită panteler domoale şi programelor speciale de vacanţă pentru copii familiile se simt excelent aici. Pe lângă diferitele festivale care au loc de-a lungul întregului an în Pinzolo, fermecătoarea staţiune este şi gazda competiţiei de schi a Val Rendena.

În Pinzolo atmosfera este mult mai liniştită decât în învecinata Madonna di Campiglio. Ce va bucura pe mulţi din oaspeţi este că este în aceeaşi măsură şi mult mai ieftin. Seara vă puteţi bucura la masă de foarte buna bucătărie din Trentino şi apoi da noroc la unul din baruri pentru o zi reuşită pe pârtie. Dar şi în timpul zilei oferta în afara pârtiilor este suficientă: cu ajutorul centrului de echitaţie din Pinzolo puteţi explora împrejurimile călare, iar o altă posibilitate este să alegeţi săniile trase de cai. Adrenalină pură vă promite un zbor cu parapanta la Doss del Sabion! În plus staţiunea vă aşteaptă cu o piscină acoperită, un patinoar modern cu pistă de curling şi cu posibilităţi de căţărări pe cascada îngheţată Nardis. Cine vera şi mai multă varietate poate face o excursie la învecinata Madonna di Campiglio şi întâlni chiar eventual la o plimbare prin zona comercială un adevărat VIP.

Cu skipass-ul "Pinzolo" aveţi acces la un domeniu schiabil ideal pentru familii, mai mic dar de excelentă calitate în jurul vârfului Doss del Sabion, cu un total de 32 km de pârtii. 14 instalaţii pe cablu acoperă diferenţa de altitudine între 800 şi 2.100 m altitudine. Pantele în marea lor majoritate lejere sau de dificultate medie sunt perfecte pentru primele încercări pe plăci. În plus există un program de vacanţă special pentru cei mici, încă un punct de atracţie pentru familii. Cea mai lungă pârtie însă măsoară cca. 5,2 km şi este recomandată celor avansaţi. Experţii sunt aşteptaţi pe neagra "Pista Competition", pe care are loc deja de mulţi ani una din cele mai importante campionate de schi pentru Juniori! Pentru boarderi domeniu schiabil are pregătit la Busa di Grual un fun-park cu tables, slides, jumps şi half-pipe. Pinzolo are şi el legătură la leagănul de schi Madonna di Campiglio-Val di Sole, prin o telecabină. Cine doreşte poate achiziţiona şi pentru acest domeniu schiabil un skipass şi încerca după plac şi pârtiile Madonnei di Campiglio.

Pinzolo însăşi oferă cu Centro Fondo Pinzolo-Carisolo 5 km de pârtii de schi fond. Dintre aceştia 3 au nocturnă, foarte bine preparaţi fie pentru stilul clasic fie pentru skating. Multe rute bine trasate şi circuite variate vă conduc prin marile şi frumoasele păduri de conifere de mai sus de Madonna di Campiglio. 22 km de trasee în stil skating vă aşteaptă aici. Un punct de pornire ideal este poiana Campo Carlo Magno, la o altitudine de aproape 1700 m. Staţiunea se poate mândri chiar cu o pârtie de schi fond de Cupă Mondială: cu 10,5 km lungime aceasta este cea mai lungă din domeniul schiabil şi rezervată mai degrabă celor cu experienţă. Un traseu ideal la altitudine este circuitul „Sprint“, între 1575 şi 1645 m - cu 7,5 km lungime o adevărată provocare!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Residence La Locanda, Pinzolo (Madonna di Campiglio), Italia

Verifica tarife si disponibilitate