Sejur Maldive - Kudafushi Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

Kudafushi Resort & Spa oferă cazare pe Atolul Raa si pune la dispozitie acces gratuit la internet WiFi, 3 restaurante, 2 baruri si o piscină in aer liber deschisă pe tot parcursul anului. Complexul are un club pentru copii, un centru de fitness si o receptie deschisă nonstop.

Toate camerele acestui complex oferă aer conditionat, TV cu ecran plat, aparat de cafea si cană fierbător. Toate camerele includ baie privată cu cadă. Printre facilitătile suplimentare se numără halate de baie, papuci si articole de toaletă gratuite.

La proprietate există un centru spa, un centru de scufundări PADI de 5 stele, un centru de sporturi nautice si un magazin de cadouri. In cadrul acestui complex se poate juca tenis, tenis de masă si biliard, iar zona este populară pentru snorkelling si windsurfing. In plus, se organizează evenimente zilnice pentru adulti si pentru copii, precum seri cu DJ si de film, precum si diverse excursii, cum ar fi excursii de pescuit.

Din Male puteti ajunge la proprietate in 45 de minute cu hidroavionul. De asemenea, puteti opta pentru un zbor intern de 30 de minute pană la aeroportul local Ifuru. De aici, puteti ajunge la proprietate după o călătorie cu barca de 20 de minute.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Kudafushi Resort & Spa, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate