Skipass inclus!
Au - Tradiţie şi soare!

Au este situat în Oberlauf der Bregenzerach la o altitudine de 800 m şi face parte din cele mai importante comunităţi turistice ale Landului. Pe oaspeţi îi aşteaptă în această regiune multe posibilităţi de agrement, în plus multe domenii schiabile, mai mici sau mai mari, trasee de schi fond şi rute de drumeţii. Alte modalităţi sunt de exemplu plimbări cu sănii la lumina lunii, patinoar sau drumeţii la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Şi restaurantele, localurile gastronomice şi gourmet vă aşteaptă să vă resfeţe cu diverse delicatese.

În domeniul schiabil vă aşteaptă numeroase localuri gastronomice cu terase mari şi baruri. Dar şi după coborâre distracţia continuă în vale: Pub-ul "Ski-Inn" este un loc de adunare îndrăgit al schiorilor şi boarderilor şi sâmbăta este şi muzică live. Dacă doriţi să încheiaţi ziua liniştit există multe restaurante deschise care vă aşteaptă cu specialităţi regionale şi internaţionale. dacă în schimb vreţi ceva mai sportiv puteţi alege dintre multele derdeluşe, patinoar, plimbări cu săniile trase de cai sau câini.

Cu skipass-ul "3 Täler Pass" aveţi acces la peste 506 km de pârtii în în total 36 domenii schiabile (vezi regiunea de schi). Domeniul schiabil cel mai apropiat este Diedamskopf (la cca. 2 km de Au) şi vă pune la dispoziţie 40 km variaţi de pârtii. Este domeniiul schiabil cu cele mai înalte staţie de munte în Bregenzerwald (2060 m). Domeniul schiabil este în mod special iubit de familii pentru pârtiile uşoare ţi de dificultate medie. Parcul de aventură de 300 m² pentru copii de vârstă între 3 şi 8 ani completează oferta pentru familii. Dar freerideri se simt bine aici: pentru ei merită să încerce dintre toate coborârea Diedamskopf de 10 km, în timp ce depăşiţi o diferenţă de nivel de 1200 m. În plus sunt oferte şi pentru freeride la"Pleasure Diedamspark" cu Box, Kickern, Rails şi Jumps se vor simţi în schimb boarderii ca acasă. Alte delicatese sunt schiul şi săniuşul în nocturnă la Grunholzlift, care au loc de două ori pe săptămână. Dacă doriţi să faceţi o pauză vă puteţi bucura de peisajul montan minunat şi panorama minunată de pe una din terasele multelor restaurante.

Au vă pune la dispoziţie împreună cu Schoppernau cu 62 km pârtii unul din cele mai mari domenii de schi fond cu legături directe din Bregenzerwald. În mare parte traseele sunt de nivel uşor sau mediu de dificulate. Chiar în Au găsiţi o rută de 13,8 km, Dörferloipe. Ruta Kanisfluhloipe este foarte potrivită pentru cei care vor să se bucure de natură şi duce de la Au-Argenstein în direcţia Leue şi la Unterargenstein prin peisaje neatinse. Cu peste 300 km dedicaţi schiului fond Bregenzerwald este un adevărat paradis pentru toţi fanii disciplinei nordice!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Krone, Bregenzerwald, Austria

Verifica tarife si disponibilitate