Hotel Horizont
 

Pec pod Snezkou, Cehia
de la
EUR 676 00 EUR
2 adulti
Skipass inclus!
Pec pod Snezkou – Distracţie pe zăpadă pe Muntele Sněžka!

Înconjurată de numeroase vârfuri montane, staţiunea balneară Pec pod Snezkou este situată la o altitudine de 769 m la poalele celui mai înalt munte din Cehia, Sněžka (1602 m), în partea sudică a Munţiilor Krkonoše. Fosta aşezare minieră îţi poartă cu mândrie istoria la vedere. Între timp staţiunea a devenit unul din cele mai mari şi mai îndrăgite centre de schi din întreaga ţară. Domeniile schiabile din jurul Pec pod Snezkou oferă posibilităţi cu toate gradele de dificultate şi multă varietate şi off-piste, dar şi în ceea ce priveşte traseele pentru drumeţii.

După o zi activă pe pârtie vă aşteaptă în Pec pod Snezkou multe posibilităţi să petreceţi spotiv şi seara. Aşa aveţi de exemplu posibilitatea să încercaţi pistele locale de bowling şi kegel, sau dacă aici vă lipseşte viteza la derdeluşul cu şine sau snowtubing. În staţiune există o piscină acoperită şi un patinoar. Împrejurimile superbe le puteţi explora nu doar la o drumeţie, ci şi la o plimbare cu sania trasă de cai sau câini. Pentru cei care din contră vor să încheie seara liniştit staţiunea oferă restaurante cu gastronomie excelentă, cu specialităţi regionale şi internaţionale. iar dacă apoi vreţi totuţi să petreceţi un pic sunteţi aşteptaţi cu drag la Meex-Club. Pentru relaxare nu lipsesc nici diferite saune şi posibilităţi de masaje.

Domeniul schiabil Pec Pod Snezkou se află la altitudini între 830 m şi 1215 m oferă un total de 12,5 km de pârtii, acoperiţi de 14 instalaţii pe cablu - este unul din cele mai moderne şi mai îndrăgite din toată Cehia. Pârtia Javor de este de exemplu chiar cea mai lungă din toată ţara iar reţeaua variată are câte ceva pregătit pe toate gusturile, fie că este vorba de începători sau experţi. Nici snowborderi nu se vor plictisi, sunt aşteptaţi cu drag şi câteva bune provocări la park-ul de freestyle.

Pec pod Snezkou este înconjurat de pârtii de schi fond foarte bine pregătire şi oferă acces la renumita "magistrală" a munţilor Krkonoše. Aceasta face legătura între numeroase staţiuni renumite. În total în Pec pod Snezkou vă stau la dispoziţie cca. 94 km de pârtii, care duc prin natura frumoasă şi promit multă varietate.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Horizont, Pec pod Snezkou, Cehia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020