VELA GARDEN RESORT
 

Cesme, Turcia
Vela Garden Resort ofera oaspetilor sai tot ce este mai bun pentru ca sederea acestora sa fie relaxanta si placuta in Cesme.
Hotel Website: www.velagardenresort.com

Descriere:

Vela Garden Resort ofera oaspetilor sai tot ce este mai bun pentru ca sederea acestora sa fie relaxanta si placuta in Cesme.


Localizare:

Hotelul este localizat intr-o zona superba in Cesme, la o distanta de doar 1 km pana la cea mai frumoasa plaja, Ilica Beach,Aceasta plaja se intinde pe 2km. Apa are o culoare turcoz, intrarea in mare este lina, perfecta pentru copii, iar nisipul este extrem de fin. Aeroportul principal din Izmir se afla la 70 km distanta, iar orasul Alacati la doar 5 km. 


Website:

http://www.velagardenresort.com/


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de o receptie deschisa non-stop, piscina exterioara, parcare privata, wi-fi gratuit inclus, terasa, serviciu de transfer, curatatorie.


Facilitati camere:

Camerele sunt decorate intr-un stil modern, cu mobilier calitativ, fiind dotate cu: TV prin satelit, minibar, aer conditionat,acces gratuit la internet wireless. Fiecare camera este dotata cu baie privata si cu balcon.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată. ATENTIE: Tarifele includ transferul pentru CESME, dus-intors, valabil pentru un grup de min. 4 persoane.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
7 nopti cazare si masa conform hotel - in Cesme;
Insotitor de grup;
Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Bilet Ferry-boat 10 €/pers (copil 0-5.99 ani Gratuit) – se achita la autocar;
Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020