Hotel Pian di Neve
 

Passo del Tonale, Italia
Skipass inclus!
Passo del Tonale - practic şi plin de posibilităţi!

Passo del Tonale este potrivit tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă, datorită amplasării aproape perfecte a localităţii în continuă expansiune. De îndată ce ajung în vale, iubitorii sporturilor de iarnă rămân impresionaţi de priveliştea impresionantă a giganţilor munţi din Parcul Natural Adamello-Brenta, precum şi a grupei Ortler. Passo del Tonale oferă o multitudine de activităţi, printre care călărit, plimbări cu sanie trasă de câini huski ori plimbări cu trăsura, acestea sunt doar câteva dintre atracţiile care vă stau la dispoziţie. O altă atracţie a domeniului schiabil Adamello este domeniul schiabil glaciar Presena, gheţarul omonim atingând o altitudine de 3000 m. Mai mult, datorită poziţiei sale, Passo del Tonale este un punct perfect de start pentru drumeţiile de iarnă. Pe parcursul celor 50 km de cărări montane pentru dumeţii aveţi posibilitatea să aruncaţi o privire asupra văii înzăpezite.Cu skipass-ul "Adamello Ski" aveţi acces la 100 km de pârtii şi 32 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil este potrivit atât pentru începători şi cei mai puţin experimentaţi cât şi pentru cei mai avansaţi, fiind ideal pentru publicul larg. Profesioniştii au la dispoziţie pârtia Paradiso, de 3 km pentru coborârile de carving. Pârtia cu nocturnă de 1 km Valena, snowpark-ul de 400 m ori numeroasele posibilităţi de freeride fac ca acest domeniu schiabil - împreună cu priveliştile de vis ale coloşilor ce înconjoară valea - să fie foarte variat. Un alt punct de atracţie este şi pârtia Ponte di Legno, cu ai săi 11 km şi o diferenţă de nivel de 1691 m, reprezentând astfel una dintre mai lungi coborâri din Europa!Gheţarul Presena de 3000 m înălţime vă invită să vă bucuraţi de zăpadă sclipitoare pe pârtia de 3 km, chiar dacă în vale sunt deja temperaturi văratice.

Reţeaua de pârtii schi fond, cu grad de dificultate mijlocie măsoară 21 km lungime. Pârtia de altitudine Tonale porneşte direct din staţiune şi are o lungime de 8 km. Ridicându-se până la cota 1 883 m, nu este neapărat foarte uşor de parcurs. Dar de îndată ce aţi reuşit să traversaţi acest obstacol veţi fi răsplătiţi cu panorama montană superbă a munţilor înconjurători.

Partii :
  • total: 100 km
  • albastre: 20 km
  • rosii: 64 km
  • negre: 16 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
  • Distanta fata de zona de ski: 0 - 50 m
  • Prioritate vanzare: 3
  • Costuri aditionale:
  • Important: • Ţineţi cont de faptul că la check-in pe 28.12. în mod excepţional este inclus skipass-ul Superskirama, nu Adamello Ski. • Copiii născuţi după 30.11.2011 nu primesc voucher pentru skipass. De fiecare skipass de adult cumpărat primeşte un copil din această categorie de vârstă la destinaţie un bilet pentru folosirea gratuită a instalaţiilor pe cablu (document de identitate obligatoriu). Dacă în grup călătoresc mai mulţi copii decât adulţi, la faţa locului trebuie cumpărat un skipass pentru copii. Mai multe informaţii la casa de bilete a instalaţiei pe cablu.


Reduceri:
  • 2 - 7 ani, reducere 20%
  • 8 - 15 ani, reducere 5%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Pian di Neve, Passo del Tonale, Italia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020