Croaziera Insulele Grecesti si Turcia  

Atena, Grecia

Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti Atena, Grecia

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Atena. Transfer in portul Piraeus pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon. Seara, cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Atena, Grecia*  

Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional tur de oras in Atena ce include vizitarea principalelor obiective turisitce: Acropolis, Templul Atenei, Arcada lui Hadrian, Odeonul lui Herodes Atticus. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia, Mykonos, Grecia.

Ziua 3. Mykonos, Grecia*

Sosire in Mykonos. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau excursie optionala ce include vizitarea orasului Mykonos, Paraporitiani Square si Mica Venetie, unde se pot admira faimoasele mori de vânt. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Marmaris, Turcia.

Ziua 4. Marmaris, Turcia*

Sosire in Marmaris. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Marmaris: Castelul Marmaris, Hafsa Sultan Caravanserai (exterior), Moscheea Ibrahim Aga si timp liber in oras pentru cumparaturi. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Chania, Grecia.

Ziua 5. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Chania, Grecia.

Ziua 6. Chania – Creta, Grecia*

Sosire in Chania. Timp liber la dispozitie sau tur de oras in Chania, al 2-lea oras ca marime din insula Creta. Se viziteaza Orasul Vechi, Portul Venetian apoi timp liber pentru cumparaturi in Piata Centrala a orasului.  Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Santorini, Grecia.

 Ziua 7. Santorini, Grecia*  

Dimineata, debarcare in Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecesti, renumita pentru peisajele spectaculoase, cladirile albe cu acoperis albastru si plajele vulcanice. Timp liber la dispozitie sau excursie opionala in Oia si Fira Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Atena.

Ziua 8 Atena-Bucuresti.

Debarcare de pe nava de croaziera. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno

• Taxa de serviciu: 77 Euro/ persoana (se achita obligatoriu in agentie inainte de plecare)

• Excursii optionale conform programului

 

Facilitati vas de croaziera Horizon: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusetare, club copii, babysitting, piscina copii.

Cabina interioara: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina exterioara - cu hublou: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina tripla: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

 

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

   NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie

 Servicii incluse:
  • Bilet de avion Bucuresti-Atena-Bucuresti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Taxe portuare
  • Transfer aeroport-port-aeroport
  • Cazare 7 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de 4* cu all inclusive
  • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
  • Taxa de serviciu la bordul navei: 77 euro/ persoana - 77.00 EUR

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare