HOTEL GRADINA MORII - CRACIUN descarca pdf

Sighetu Marmatiei (MM), Romania
RO
Hotelul GRADINA MORII este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara Maramuresului.
Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, sunt doar cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina la aici.
EN
GRADINA MORII Hotel, a brand for Sighetu Marmatiei city, is the newest luxury hotel for leisure and business in Maramures County.
The old architecture, the modern facilities, the special environment are just a few reasons why hotel guests like coming back here.

Servicii incluse: 5 nopti cazare cu mic dejun; cina in 23 - 27.12.2020; pranz in 24 - 27.12.2020; pomana porcului in 24.12.2020; program artistic, impodobirea bradului, Mos Craciun cu cadouri; excursie la Muzeul Satului cu caruta sau sania trasa de cai; foc de tabara si program artistic; spatiu special amenajat pentru copii; alte surprize. Bauturile alcoolice si non-alcoolice NU sunt incluse in pret! Nu este permisa aducerea bauturilor alcoolice si non-alcoolice in cadrul locatiei.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare