LONICERA CITY KLEOPATRA

Alanya, Turcia
de la
EUR 1038 00 EUR
2 adulti
Pachet charter Antalya 7 nopti la LONICERA CITY KLEOPATRA cu plecare din Arad


Descriere

Hotelul este situat central in Alanya, la doar 100 m de faimoasa plaja Cleopatra. La Castelul Alanya si la pestera de stalactite se poate ajunge in cateva minute. Facilitatea este situata la 130 km de Antalya, la 120 km de Aeroportul Antalya si la 45 km de Aeroportul Gazipasa.


Facilitati

Grajdul a fost modernizat in 2016. Exista 58 de camere din care puteti alege. Personalul amabil de la receptie este bucuros sa va ajute cu orice intrebari. Inclus in oferta. WiFi este disponibil gratuit. O gradina ofera spatiu suplimentar pentru relaxare si recreere in aer liber. Sunt acceptate urmatoarele carduri de credit: Visa si MasterCard.


Website

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf


Conditii de rezervare:
Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).


Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

▶ 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat pentru fiecare hotel

▶ Bilet de avion cursa charter Arad-Antalya-Arad

▶ Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport

▶ Taxele de aeroport

▶ Asistenta turistica locala

vezi mai multe

▷ Asigurarea medicala si STORNO

▷ Excursii optionale si intrarile la obiective

▷ Alte cheltuieli ce nu sunt specificate a fi incluse

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Baia Mare catre LONICERA CITY KLEOPATRA, Antalya, Turcia