The First Collection Jumeirah Village Circle

Dubai, United Arab Emirates
de la
EUR 1291 00 EUR
2 adulti
The First Collection at Jumeirah Village Circle se află în districtul JVC. Acest hotel se află la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Dubai și de Dubai South, unde se află centrul Expo 2020. Îmbinând stilul și confortul în 491 de camere, sanctuarul modern este refugiul perfect după o zi plină de explorare a orașului sau de participarea la întâlniri de afaceri. Hotelul va atrage către experiențe culinare somptuoase în locații emblematice.

Localizare

The Walk at JBR se află la 8 km de hotel, iar Mall of the Emirates este la 7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 19 km de The First Collection at Jumeirah Village Circle.


Facilitati Hotel

Hotelul are un Club Lounge exclusivist, o sală de gimnastică complet echipată, camere spa separate pentru bărbați și femei, o terasă la soare și o piscină mare. Printre restaurantele de specialitate ale hotelului se numără Santè Ria, cu meniul său inspirat de aromele Americii de Sud. Village Bistro este un loc potrivit pentru familii, oferind un meniu à la carte și o selecție tip bufet.


Facilitati Camere

The First Collection at Jumeirah Village Circle se află în districtul JVC. Hotelul are 41 de etaje și oferă 491 camere complet echipate.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti-Dubai (Dinamic 2022-2023) Bucuresti - Dubai; Taxe de aeroport; Avion Dubai-Bucuresti (Dinamic 2022-2023) Dubai - Bucuresti; Package commission; Promo sale, locuri limitate!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare