Localizare: in stantiunea Puerto de la Cruz, la 2 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisip negru si la 5 minute de magazine si restuarante.

Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, terasa, piscina, club cu DJ, program divertisment, biblioteca, jocuri pentru copii.

Facilitati contra cost: centru inchirieri masini, internet Wi-Fi, biliard.

Facilitate camere: pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscator de par, aer conditionat, TV, si balcon.

Capacitate camere: 2 adulti + 1 copii (vârsta maxima implinita 12 ani) sau 3 adulti.

 

EXCURSII OPTIONALE

Santa Cruz de Tenerife si Las Teresitas: 35 Euro/ persoana   

Santa Cruz de Tenerife este capitala insulei si a arhipelagului Insulele Canare si este amplasata intre golful care ii poarta numele si muntii Anaga, in zona de nord-est a insulei. Se face un tur panoramic cu autocarul: Centrul International de Afaceri si Congrese, Auditoriul, zona Maritima, iar apoi se descopera centrul pietonal pornind din Piata Spaniei. A doua oprire este la nord de capitala, in plaja Las Teresitas, unde vom face un scurt popas pentru a calca pe nisipul auriu adus din Sahara de Vest.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 5 h.

 

Parcul National Teide: 39 Euro/ persoana     

Se pornesti de la nivelul oceanului si se urca cu autocarul pe valea Orotava pana la baza conului vulcanic, aprox. 2400m, trecând prin toate straturile de vegetatie de pe insula. Prima oprire se face la centrul de vizitare interactiv al parcului El Portillio(1980m). Principala oprire este la formatiunile de roca vulcanica Roques de Garcia, de unde se vede vulcanul Teide(3718m) in splendoarea lui; cel mai inalt punct din Spania si al treilea cel mai mare vulcan din lume. Pentru a incheia circuitul, vom cobori de pe munte prin zona nordica a Parcului National Teide, trecând pe lânga cel mai mare observator solar din lume. 

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 5 h.

 

Nordul insulei – La Laguna si Taganana: 35 Euro/ persoana   

Se traverseaza Parcul Natural Anaga pana se ajunge in zona de nord-vest a insulei, se trece prin satul izolat Taganana si se coboara pana in Roque de Las Bodegas, unde se face un popas pentru a admira formatiunile de stanca care se ridica din mare, in largul coastei. Traversam muntii din nordul insulei, printr-o padure luxurianta de lauri pana se coboara in San Cristobal de La Laguna. Oras episcopal si universitar, al doilea cel mai mare oras dupa Santa Cruz de Tenerife. Se face un popas in centru istoric pentru a vedea Plaza del Adelantado, Biserica Sf. Cristos din Laguna, Episcopia.

Servicii incluse: Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 5h

 

Sudul insulei - Masca &  plaja in Las Americas : 45 Euro/ persoana   

Se porneste catre zona de sud-vest a insulei, cu peisaje foarte pitoresti, pana in intersectia de drumuri  din orasul Santiago de Teide. De aici, se urca pe unul dintre cele mai spectaculoase cai de acces ce ajunge in faimosul sat « Masca ». Cândva a fost un refugiu al piratilor si se afla la o altitudine de 600 de metri, de unde se vede oceanul printre stâncile inalte, „Los Gigantes”. Dupa ce ne bucuram de atmosfera si privelistea din “satul pierdut”, ne indreptam catre faimoasa statiune Las Americas pentru a ne bucura de soare, baie in ocean si nisipul fin din Playa de las Vistas.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

 

Croaziera Royal Dolphine si Los Gigantes: 59 Euro/ persoana   

Se face transferul de la hotel pana in sudul insulei, „Puerto de Colon”, unde ne imbarcam pe un catamaran. Plimbarea cu catamaranul dureaza aprox 5 ore si formeaza un circuit, astfel: la dus se navigheaza foarte aproape de tarm, astfel incât se vad statiunile, asezarile si stâncile vulcanice ce se ridica vertical din ocean, pana la inaltimi de 300-600m, numite „Los Gigantes”, pana se ajunge in punctul cel mai vestic al excursiei, in golful Masca. Aici se ancoreaza catamaranul in largul oceanului si se face un popas pentru a servi masa. Cine doreste poate face baie in ocean, coborând direct de pe ambarcatiune. Dupa acest popas incepe intoarcerea, dar prin largul oceanului, mai departe de tarm, ca sa putem surprinde diferite specii de balene si delfini, in mediul lor natural.

Servicii incluse: Transport cu barca si autocarul dus/intors, prânzul servit pe barca, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 9h

 

Insula La Gomera: 69 Euro/ persoana   

Dimineata foarte devreme se face transferul in portul Los Cristianos(Tenerife), unde ne imbarcam pe ferry si dureaza aprox 1h calatoria pana in portul si capitala insulei La Gomera, San Sebastián. Din portul principal incepe urcare cu autocarul pana la aprox 1500m, in Parcul National Garajonay trecând printr-un paradis de lauri, rezervatie naturala si site al Patrimoniului Mondial UNESCO. Se face o oprire in mijlocul insulei si al parcului, in « La Laguna ». Se continua calatoria pana in satul Las Rosas, unde se va servi prânzul. Tot aici veti auzi o demonstratie a metodei antice de comunicare, speciala pe aceasta insula, prin fluieraturi, numita Silbo Gomero. Întoarcerea in portul San Sebastian se face prin Valea Hermigua si apoi, un ultim popas in capitala, unde puteti vedea ramasitele popasului istoric al lui Christopher Columb inainte de plecarea sa spre « lumea noua ».

Servicii incluse: Transport cu ferry si autocarul dus / intors, prânzul pe insula La Gomera, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 14h.

 

Bilete la:

  1. “Loro Parque” (=”parcul papagalilor „) a fost votata gradina zoologica nr.1 in Europa conf. TripAdvisor. Sunt impresionante spectacolele cu delfini, orci si lei de mare. Servicii incluse: biletul de intrare in parc. Transportul din Puerto de la Cruz este gratis, trenuletul vine la un interval de 20min si calatoria dureaza 10min. Transferul din Los Cristianos(Hotel Atlantida) costa 15.00 EUR/pers. Timp recomandat pentru vizita: aprox 5h. Deschis in fiecare zi : 8.30 - 18.45.
  2. “Siam Water Park” este parcul de distractii acvatice aflat in sudul insulei Tenerife, deschis in 2007 cu tematica Thailandeza. A câstigat titlul de Parcul Acvatic nr.1 in lume, in anul 2015 conf. voturilor turistilor pe TripAdviser. Servicii incluse: biletul de intrare in parc. Optional transferul Puerto de la Cruz (Hotel Concordia) la Siam Park(aprox. 105km) costa 15.00 EUR/pers. Deschis in fiecare zi: 10:00 - 18:00.

 

Bilet intrare Loro Parque: 37 Euro/ persoana   

Bilet intrare Siam Park: 37 Euro/ persoana   + optional transfer 15eur/pers

Bilet de intrare combinat Loro Parque + Siam Park: 66eur/pers; + opt .transfer 15 eur/pers

 

 

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE PLATA OFERTE EARLY BOOKING:
- Avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului la inscriere
- 20% se achita pana la data cand expira oferta Early Booking
- Diferenta de 50% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei


• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

• CONDITII DE ANULARE OFERTE EARLY BOOKING*:
- Penalizare 50%, incepand cu data rezervarii pana la data cand expira oferta Early Booking
- Penalizare 100% dupa data limita de Early Booking.
*Oferta nu permite modificari de nume sau perioada!

This property is 2 minutes walk from the beach. Gaze out over the mountains or the Atlantic Ocean from your own spacious room in this modern holiday hotel, located in Tenerife’s charming resort of Puerto de la Cruz.

Choose between spending your day on the magnificent local beaches or beside the Concordia Playa’s own outdoor swimming pool. You can also head to the nearby saltwater pools of Lago Martiánez, one of the works of the famous Canarian artist, Cesar Manrique.

Start each day with breakfast in the Concordia Playa’s stylish, modern restaurant. Here you can also dine on buffet lunches and dinner, before heading out to enjoy the vibrant local nightlife.

Facilitati
Restaurant, bar, terasă, piscină, club cu DJ, program divertisment, bibliotecă, jocuri pentru copii.

Facilități contra cost: centru închirieri mașini, internet Wi-Fi, biliard.

Informatii despre Camere
Camerele sunt recent renovate si dispun de pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV, și balcon.

Capacitate camere: 2 adulţi + 1 copii (vârsta maximă împlinită 12 ani) sau 3 adulţi.


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Budapesta catre Checkin Concordia Playa, Tenerife, Spania