Zimbru (CB) descarca pdf

Iasi, Romania
de la
EUR 373 00 EUR
2 adulti
Amplasat la cateva minute de centrul orasului Iasi, Hotelul Zimbru este o constructie relativ noua care combina facilitatile unui apartament clasic cu serviciile profesionale ale unui hotel.
Localizare: hotelul este situat vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall si la distanta de aprox. 2.5 km de principala atractie a orasului Iasi - Palatul Culturii.
Facilitati hotel: Hotelul, a carui constructie a fost finalizata in decembrie 2012, are o capacitate de 160 locuri in camere standard si garsoniere, si ofera clientilor care ii trec pragul: restaurant, sala de conferinte, Sali de evenimente si, nu in ultimul rand, punctul de plecare pentru a descoperi frumusetea dulcelui targ al Iesilor.
Facilitati camere: Garsonierele au 35 mp si ofera 2 paturi/pat matrimonial, instalatie de climatizare vara/iarna, Internet cablu + Wireless, LCD, cablu TV, telefon, cafetiera, cuptor cu microunde, frigider, vesela, tacamuri.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Early check-in MD; Transport Avion Bucuresti-Iasi Blue Air 3N Bucuresti - Iasi; Transport Avion Iasi-Bucuresti Blue Air 3N Iasi - Bucuresti

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare