Ellaidhoo Maldives By Cinnamon

Male, Maldive
North Ari Atoll / North Ari Atoll
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon este un paradis insular aflat în atolul Alifu Alifu, care oferă unități de cazare confortabile, cu facilități de lux. Înconjurat de palmieri şi plaje albe, hotelul are piscină infinită şi centru de fitness. La Ellaidhoo Maldives by Cinnamon se poate ajunge cu hidroavionul sau barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Malé. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar călătoria cu barca cu motor 1,5 ore.

Localizare

La Ellaidhoo Maldives by Cinnamon se poate ajunge cu hidroavionul sau barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Malé. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar călătoria cu barca cu motor 1,5 ore.


Facilitati Hotel

Centrul spa Chavana oferă o experiență relaxantă, cu sălile sale de tratament private şi tratamente de masaj relaxante. Pentru oaspeţii cu spirit de aventură, hotelul organizează zilnic excursii de scufundări la recifele spectaculoase din atolul Ari de Nord.

Restaurantul Madi oferă bufete internaționale. La barul Iruohsnee, oaspeţii pot admira asfințitul în timp ce savurează cocktailuri tropicale.


Facilitati Camere

Camerele spațioase și luminoase de la Ellaidhoo Maldives by Cinnamon au zonă de relaxare cu canapele confortabile și vedere frumoasă la ocean. Televizorul are canale prin cablu şi prin satelit, iar baia este parțial în aer liber şi beneficiază de apă desalinizată.

vezi mai multe

Cazare cu masa conform hotel si numar nopti ales

Transport avion Compania FLY DUBAI

Taxe aeroport, catering, bagaj de mana 7 kg si bagaj de cala 20 kg

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre Ellaidhoo Maldives By Cinnamon, Male, Maldive