Hotel Bologna
 

Brunico, Italia
Skipass inclus!
Brunico - Perla Văii Pusteria

La 834 m altitudine în Val Pusteria vă aşteaptă Brunico, al patrulea oraş ca mărime din Tirolul de Sud. Situarea la renumita Plan de Corones permite condiţii ideale pentru board, carven şi schi liniştit. Instalaţiilepe cablu moderne, pârtiile bine preparate şi vederea de vis fac din domeniul schiabil unul din cele mai frumoase din Dolomiţi. Staţiunea Brunico este dominată de impresionantul castel, în timp ce cafenelele şi barurile din centrul vechi vă aşteaptă pline de viaţă la o gustare şi străduţele pitoreşti împânzite cu magazine la o plimbare şi ceva cumpărături.

Après-Ski-ul în Brunico începe la "cea mai lungă tejghea din Tirolul de Sud", la staţia de vale a instalaţiei Plan de Corones. Şi pe Giggeralm sau la K1 se pot sărbători pistele cucerite. Dacă nu vă ajunge însă, pe timp de seară îşi deschid porţile în Brunico suficiente baruri şi pub-uri cu multă distracţie. Dacă pe de altă parte preferaţi ceva mai liniştit, există şi restaurante, pizzerii şi vinării. Pentru cultură au loc spectacole de teatru - cu lungă tradiţie în staţiune - sau puteţi vizita castelul Brunico şi diversele biserici din localitate. Dar şi mişcare puteţi face destulă, şi în afara pârtiilor, la activităţi cum ar fi căţărări pe gheaţă, Taxi Bob, drumeţii cu rachetele de zăpadă, derdeluşuri naturale şi hochei sau ice stock pe patinoarul natural. La piscina „Cron 4“ vă aşteaptă activităţi acvatice iar la saună linişte şi relaxare. Se organizează periodic plimbări cu trăsura, drumeţiil alumina lunii şi a torţelor, săniuş la lumina lunii şi concursuri de schi şi snowboard.

Domeniul schiabil din jurul Plan de Corones (2275 m), muntele cel mai important al Tirolului de Sud în ceea ce priveşte practica schiului, cu skipass-ul "Plan de Corones" vă pune la dispoziţie numeroase posibilităţi. Cu numeroasele instalaţii de producere artificială a zăpezii vă aşteaptă la schi din decembrie până în aprilie, 119 km pârtii şi 32 instalaţii pe cablu între 973 şi 2 275 m asigurându-vă astfel un concediu la schi de vis pentru mic şi mare. Pentru începători, copii şi familii "CroniExpress" este foarte bun, cu gondola sa de 8 persoane. Aici vă stă la dispoziţie o pârtie cu o lărgime de 100 m şi 160 m diferenţă de altitudine. Pe vârful Plan de Corones se află "Croniworld", unde părinţii pot observa progresul pe care îl fac cei mici pe pârtii şi se bucura în acelaşi timp de o panoramă de 360 grade. Cele două coborâri de vale "Sylvester" şi "Herrnegg" în schimb constituie o adevărată provocare chiar şi pentru cei cu multă experienţă, snowboarderilor le stau la dispoziţie parcurile "Easy Park" şi "Jib Park". Pentru nocturnă vă aşteaptă două pârtii. Nici un alt domeniu schiabil nu este atât de variat şi diversificat ca Plan de Corones! Cunoscut este domeniul şi datorită diverselor evenimente sportive, cum ar fi de exemplu cupa mondială de snowboard. Recent Plan de Corones s-a înnoit: îndrăgitul Sonnenlift a fost complet schimbat, fiindu-i adăugate încălzire a scaunelor și acoperiș de protecție. În cabina Miara este Wi-Fi gratuit, iar instalațiile de înzăpezire au fost îmbunătățite. Şi sezonul 19/20 vă pune la dispoziţie o nouă telegondolă în locul telescaunului Rara. "Skitrans Bronta" este cea mai scurtă telegondolă cu 12 locuri din lume şi uneşte staţiile de vale ale telegondolelor "Miara" şi "Pedagá".Pentru o gama şi mai largă vă puteţi decide pentru extinderea skipass-ului la "Dolomiti Superski" şi vă asigura astfel accesul la 1200 km de pârtii şi 450 instalaţii pe cablu. În domeniul schiabil "Plan de Corones" aveţi acces gratuit Wi-Fi la multe din punctele de vânzare de skipass. În plus în cazul în care v-aţi hotărât pentru extinderea la "Dolomiti Superski" vă aşteaptă alte hotspot la instalaţiile pe cablu şi în localurile gastronomice din diversele domenii schiabile.

Din Brunico aveţi acces direct la generoasa reţea de pârtii schi fond a Plan de Corones. Domeniul schiabil se mândreşte cu un total de 300 km pârtii schi fond care sunt parţial chiar pârtii de Cupă Mondială. Pe lângă acesta sunt şi multe pârtii schi fond de stil skating. Cea mai lungă pârtie este Gsiesertal de 42 km lungime: aici are loc competiţia anuală Gsiesertallauf, cel mai mare eveniment sportiv din Tirolul de Sud care reprezintă punctul culminant pentru fiecare schior schi fond! De asemenea în fiecare an luna ianuarie se organizează maratonul de schi din Pustertal. Pârtii deosebit de pitorești vă aşteaptă în Parcul Natural Fanes-Senes-Pragaîn St. Vigil. Pârtii montane superbe vă aşteaptă în Anterselva la fel şi în Sass de Putia.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Bologna, Brunico, Italia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020