Croaziera Fluviala Belgia Olanda Vas Crucevita  

Amsterdam, Olanda
de la
EUR239800EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti –Amsterdam

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul cu destinatia Amsterdam. Sosire si transfer pentru imbarcare pe nava de croaziera  MPS Crucevita 5*. Cazare si cina pe nava.

Ziua 2. Amsterdam*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional tur de oras pietonal.

Atractiile turistice ale acestuia sunt: Piata Dam, Monumentul National, Palatul Regal, Muzeul Madam Tussauds (intrarea nu e inclusa)

Dupa amiaza imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Rotterdam.

Ziua 3.Rotterdam *

Mic dejun. Sosire in Rotterdam, timp liber sau optional tur pietonal Rotterdam. Se admira Marea Biserica Sf. Lawrence (ce a mai ramas din cladirile medievale din Rotterdam) Casele Cub, Muzeul maritim Rotterdam (intrarea nu e inclusa), Muzeul Boijmans Van Beuningen (intrarea nu e inclusa). Dupa amiaza intoarcere pe vas si continuarea calatoriei catre Ghent.

Ziua 4. Ghent*

Mic dejun. Timp liber sau optional tur de oras Ghent cu insotitorul de grup. Se viziteaza Castelul Gravensteen (intrarea nu e inclusa), Turnul cu ceas Belfort, Biserica Sf. Nicolae, Catedrala Sf. Bavo. Dupa amiaza intoarcere pe vas si continuarea calatoriei catre Brussels.

Ziua 5. Brusseles*

Mic dejun. Timp liber sau  tur de oras Brusseles. Se viziteaza Piata Principala (denumita si Grand Palace) unde se admira: Primaria  (cladire in stil gotic), Palatul Regal, Casa Brutarilor.

Dupa amiaza intoarcere pe vas si continuarea calatoriei  spre Anwerp.

Ziua 6. Anwerp*

Mic dejun. Sosire in Anwerp. Timp liber sau optional tur de oras. 

Se admira Piata Centrala (Grote Market), Catedrala, Casa Memoriala a lui Ruben (intrarea nu este inclusa ), Primaria Orasului, Statuia lui Braboo. Dupa amiaza intoarcere pe vas si continuarea calatoriei  spre Amsterdam.

Ziua 7. Dordrecht * - Amsterdam

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional tur de oras pietonal cu insotitorul de grup . Se va admira partea veche a orasului  cu primaria. Întoarcere la vas si imbarcare cu destinatia Amsterdam. Sosire in Amsterdam.

Ziua 8. Amsterdam – Bucuresti

Mic dejun. Debarcare de pe nava si transfer la aeroportul din Amsterdam pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 

Servicii neincluse in pret:

• Excursiile optionale

• Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 75 euro/persoana se achita pe vas)

• Asigurarea medicala si storno

• Pachet de excursii  optionale (tur pietonal Amesterdam, tur pietonal Rotterdam, tur de oras Brusseles, tur de oras pietonal Anwerp, tur pietonal cu insotitorul de grup in Ghent, tur pietonal cu insotitorul de grup in Dordrecht): 195 euro/persoana.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

 Servicii incluse:
  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Amsterdam - Bucuresti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport-port-aeroport
  • Cazare 7 nopți în cabină dublă, pe vas de croazieră de 5 stele
  • Pensiune completa
  • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
  • Taxa de serviciu la bodul vasului: 50 euro /persoana (se achita obligatoriu la imbarcare )

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare