Asteri Hotel este situat pe o strada linistita din inima statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in stilul traditional intr-un cadru superb la poalele Muntilor Pirin.

Descriere

Asteri Hotel este un hotel de 3* din Bansko care promite sa ofere oaspetilor sai servicii de calitate si o atmosfera relaxanta pentru un sejur reusit.

 


Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Bansko, in apropiere de Biserica Sfanta Treime. De asemenea, in zona sunt numeroase restaurante si magazine, iar partia de ski se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 


Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 locuri, lobby bar, wi-fi, centru SPA contra-cost (sauna, baie cu aburi, jacuzzi, masaje de relaxare), loc de joaca pentru copii, parcare cu plata (aprox. 10 leva pe zi/masina), transfer catre centrul de ski (contra-cost). Animalele de companie nu sunt acceptate.

In cadrul restaurantului se pot prepara specialitati traditionale la cerere. De asemenea, toate produsele sunt proaspete si provin de la producatori locali.

 


Facilitati camere

Standard

Camerele sunt spatioase si ofera urmatoarele facilitati: wi-fi gratuit, mini-bar, telefon, TV prin satelit, uscator de par, halate de baie. Capacitate: 2+1.

App 1 bedroom

Apartamentele sunt spatioase si ofera urmatoarele facilitati: wi-fi gratuit, mini-bar, telefon, TV prin satelit, uscator de par, halate de baie. Capacitate: 2+2 / 3.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport Autocar

Taxa statiune

4 nopti cazare cu tipul de masa aferent fiecarui hotel

vezi mai multe

GALA DINNER (este obligatorie si se adauga la rezervare - tarifele se verifica separat pentru fiecare hotel - in unele cazuri Gala Dinner este inclusa, in functie de oferta fiecarui hotel)

Asigurare medicala/storno

Servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Constanta catre ASTERI HOTEL, Bansko, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate