Cazare cu pensiune completa-FISA CONT si tratament (ASIGURATI) - Hotel Craiasca

Ocna Sugatag (MM) Romania
OFERTA TRATAMENT intrare Duminica sau Luni - sejur minim 5 nopti / OFERTA ODIHNA - sejur minim 3 nopti Hotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag.
Amplasat in centrul statiunii langa bazinele cu apa sarata, Hotel Craiasca pune la dispozitia turistilor conditii optime de cazare, masa si distractie.

Include cazare cu pensiune completa fisa cont 50 Lei/zi/adult/copil peste 12 ani si 40 Lei/zi/copil sub 12 ani, tratament balnear 4 proceduri/zi/adult de luni pana vineri, un consult medical la sosire si unul la plecare. Pentru a beneficia de tratament, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cu adeverinta de plata a asigurarilor de sanatate sau cupon de pensie, cardul de sanatate activat. Acces gratuit strand (in sezon) si la bazinele interioare (in functie de reglementarile legislative aflate in vigoare in perioada sejurului).SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile de mai sus se va achita tratament 45 lei/zi/persoana.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Cazare cu pensiune completa-FISA CONT si tratament (ASIGURATI) - Hotel Craiasca, Ocna Sugatag, Romania