Istanbul, Troia, Pamukkale, Antalya  

Circuite Turcia, Turcia

Ziua 1. Bucuresti – Istanbul

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Istanbul. Transfer si cazare la hotel in zona Istanbul.

Ziua 2. Istanbul

Mic dejun. Tur de oras, care include cele mai importante atractii turistice: Palatul Topkapi, Moscheea Albastra, Catedrala Sf. Sofia, cunoscuta ca fiind cea mai mare biserica din Antichitate si Hipodromul. Timp liber la dispozitie sau, optional, plimbare cu barca in Strâmtoarea Bosfor pentru a admira panorama orasului de pe apa*. Seara, optional, cina traditionala intr-un restaurant renumit din Istanbul*. Cazare la hotel in zona Istanbul.  

Ziua 3. Istanbul – Troia – Ayvalik

Mic dejun. Plecare de-a lungul coastei Marii Marmara spre Troia, legendarul oras antic din Iliada lui Homer. Traversarea Strâmtorii Dardanele cu feribotul pentru a trece in partea asiatica. Vizitarea sitului arheologic si a câmpiei unde s-a desfasurat Razboiul Troian. Oprire pentru fotografii cu Calul Troian. Continuarea calatoriei de-a lungul coastei Marii Egee. Seara, cazare la hotel in zona Ayvalik.

Ziua 4. Ayvalik – Pergamon – Kusadasi  

Mic dejun. Plecare spre Bergama, unde se viziteaza siturile arheologice principale ale impresionantului oras grecesc antic Pergamon, locul unde s-a inventat pergamentul, renumit pentru Teatrul elen cu o capacitate de 10.000 spectatori, Sanctuarul zeitei Hera si Poarta lui Eumenes. Seara, cazare la hotel in zona Kusadasi.

Ziua 5. Kusadasi – Pamukkale, Denizli

 Mic dejun. Plecare spre Efes, oras antic intemeiat in sec. al XI-lea i.Hr., cunoscut drept capitala provinciei romane Asia. Se viziteaza: Templul zeitei Artemis, Odeonul, biblioteca, fântânile si teatrul. Dupa-amiaza, plecare spre provincia Denizli, unde se viziteaza Pamukkale,  uluitoarele terase de calcar de un alb imaculat, denumite simbolic si „fortareata de bumbac”, renumite pentru proprietatile terapeutice ale apelor termale care le strabat. Seara, cazare la un hotel termal in zona Pamukkale.

Ziua 6. Denizli – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Muntii Taurus. Oprire la cota 1000 pentru a observa mestesugurile si obiceiurile localnicilor.  Seara, cazare la hotel in zona Antalya.

Ziua 7. Antalya

Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca. Se viziteaza portul de yachturi, centrul vechi si faimosul minaret – simbol al orasului, Yivli Minare. Vizita la un magazin de bijuterii si la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, cazare in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Pachet PREMIUM - Intrari la obiectivele turistice, plimbare cu barca in Strâmtoarea Bosfor, cina traditionala in Istanbul: 159 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (6 cine):  99 Euro/ persoana

 

 Servicii incluse:
  • Transport cu avionul pe ruta București – Istanbul/ Antalya – București
  • 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Asistență turistică în limba română


Alte servicii:
  • Supliment demipensiune (6 cine): 99 Euro/ persoană - 99.00 EUR
  • Pachet PREMIUM - Intrări la obiectivele turistice, plimbare cu barca în Strâmtoarea Bosfor, cină festivă tradițională cu cină inclusă în Istanbul: 159 Euro/ persoană - 159.00 EUR

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare