Miros de flori de portocale, dansatoare flamenco stralucitoare, aventuri culinare! Acesta este farmecul Andaluziei si este cu atat mai puternic cu cat zona este un mix cultural intre Europa si lumea araba. Pe langa minunatiile culturale spaniole, Andaluzia impresioneaza prin monumentele cu arhitectura islamica, precum cele din Alhambra, un ansamblu de cladiri intr-o fortareata ce domina orasul Granada.

Nota: Pretul este valabil pentru un grup de minimum 20 persoane. La un grup de peste 20 de persoane, se va asigura insotitor de grup din agentie.
 Ofertele early-booking si cele promotionale sunt valabile in limita locurilor disponibile.
Ziua 1
Transfer din Timisoara spre Budapesta pentru zborul programat cu compania Wizzair/Ryanair. Transferul de la aeroport la un hotel de 4 stele pe Costa del Sol, este asigurat prin intermediul schuttle bus. Check-in si cina.

Ziua 2
Zi de odihna si relaxare. Hotelul unde vom fi cazati are parcare gratuita. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toata proprietatea.

Ziua 3
Dupa micul dejun, plecam spre Granada, capitala provinciei cu acelasi nume, localizata in sud-estul Spaniei, intre tarmul mediteranean si andaluzian. Granada ofera peisaje si experiente dintre cele mai variate. Farmecul Granadei consta tocmai in amestecul acesta de influente arabe si andaluze pe care il gasesti la tot pasul (muzee, stradute inguste si intortocheate, cladiri cu arhitectura renascentista, islamica si moderna, mancaruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunatoare, mici piete cu terase, bai arabe. Alhambra este unul dintre cele mai frumoase obiective din Andaluzia. In Granada descoperim o influenta maura mult mai puternica decat in alte orase, iar in Alhambra istoria si cultura araba exceleaza pe toate planurile. Spre seara, retur la hotel si cina.

Ziua 4
Zi dedicata relaxarii si timpului liber.

Ziua 5
Dupa micul dejun, plecam intr-un tur al Seviliei. Sevilia este capitala artistica, financiara si culturala a Spaniei de Sud. Desi Sevilia are o mostenire puternica din punct de vedere medieval si al renasterii, se pot observa numeroase influente arabe chiar si in cele mai faimoase monumente. O alta destinatie a turului este Piata Spaniei din Sevilia, care a fost amenajata pentru a gazdui Expozitia Ibero-Americano din anul 1999. Spre seara, ne intoarcem la hotel pentru cina si reimprospatarea energiei.

Ziua 6
Dupa micul dejun, plecam intr-un tur al unui oras special, Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, localitate inscrisa in 1994 in patrimoniul UNESCO. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei sale, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (Alcazar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, Turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, Piata El Porto. Spre seara, retur la hotel si cina.

Ziua 7
Zi dedicata relaxarii si timpului liber.

Ziua 8
Dupa micul dejun, timp liber pentru plaja, apoi luam pranzul si facem check-out-ul la hotel (dupa micul dejun lasam bagajele in zona receptiei). Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Malaga pentru zborul spre casa. Pe aeroportul din Budapesta, ne asteapta microbuzul pentru transferul spre casa.

vezi mai multe

Camera Dubla
Cazare 7 nopti 4 stele
Asistenta turistica (in limba romana in Spania)
Transport Avion Wizz Air Budapesta - Malaga
Transport Avion Wizz Air Malaga - Budapesta

vezi mai multe

Transfer Timisoara - Budapesta -Timisoara - 120 EUR
Asigurare medicala - 18.52 EUR
Asigurare STORNO / Medicala - 37.48 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Budapesta catre Andaluzia - Parfum de Flamenco, Toate locatiile, Spania