Hotel Alpin Weitlanbrunn
 

Sillian, Austria
Sillian - Alunecări cu vedere de vis la Dolomiţi!

Localitatea Sillian este situată la 1.100 m deasupra nivelului mării, între Dolomiţii Tirolului de Sud şi Lienz şi este localitatea principală a Văii Hochpuster. Regiunea de schi este un adevărat ElDorado de soare şi zăpadă al Tirolului de Est. 3 domenii schiabile deosebit de potrivite pentru familii vă aşteaptă în această vale renumite pentru peisajele sale minunate: cele două foarte bune pentru începători Obertilliach şi Kartisch precum şi cel mai mare centru al regiunii, Thurntaler la Sillian, cu 38 km de pârtii perfecte pentru toate nivelele de cunoştinţe. Şi schiorii fond vor găsi aici oferta ideală într-o reţea de cca. 140 km în întreaga zonă.

La barul de Àpres-Ski "Schirmbar", situat chiar la staţia de vale în Sillian, puteţi încheia ziua de schi în mod plăcut. Pentru petrecere puteţi merge apoi la "Dancing Rancho" în timp ce pe cei care doresc să profite de iarnă îi aşteaptă un program alternativ sportiv, cu drumeţii cu rachetele de zăpadă, săniuş la lumina torţelor, tururi de schi sau seri de ice stock (asemănător curling). Sau de ce nu o plimbare romantică la lumina lunii în sania trasă de cai?

Cu skipass-ul "SkiHit" vă stau la dispoziţie în jur de 164 km de pârtii cu toate gradele de dificultate. Sillian însuşi dispune de peste 22 km de pârtii. Thurntaler bei Sillian este un domeniu schiabil modern, potrivit pentru familii, care datorită situării la altitudine (1.103 – 2.407 m) şi instalaţiei de producere artificială a zăpezii cea mai mare din Tirolul de Est este ca să zicem aşa "în formă" de-a lungul întregii ierni. Caracteristice sunt pârtia pe creastă de 11 km până la Sillian precum şi coborârea la staţia de vale a tele-scaunului de 4 persoane Außervillgraten. Snow-Park-ul din domeniu cu diferite obstacole de toate tipurile face inima oricărui free-styleer să bată mai tare. Copii au parte în clubul "Bobo" de tratament special.

În total oferta pentru schi fond acoperă aproape 140 km marcate în imediata apropiere, dintre care "Internationale", între Cortina şi Lienz trece direct prin Sillian. În Sillian vă stau la dispoziţie un total de 56 de km de pârtii - atât clasici cât şi pentru skating. Cine a schiat o dată traseele din Hochpustertal – şi în special din tiroleza Gailtal între Kartitsch şi Untertilliach – nu va mai dori să schieze altundeva! Siguranţa de zăpadă este garantată de către instalaţiile de producere artificială a zăpezii. noul centru de schi fond şi biatlon de la este un loc de antrenament îndrăgit nu doar pentru deţinătorii de recorduri în această disciplină. Oaspeţii pot să-şi pună la încercare cunoştinţele la schiat şi tir sub supraveghere. Reţeaua de schi fond a Obertilliach a primit sigiliul de calitate - Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020