Alexander Beach combină facilități de relaxare dar în acelasi timp este și locul potrivit aproape de viața cosmopolita a orașului.

Descriere:
Alexander Beach combină facilități de relaxare dar în acelasi timp este și locul potrivit aproape de viața cosmopolita a orașului.
 

Localizare:
Situat într-un peisaj idilic, în partea vestică a orașului Alexandroupoli. Spre centru se poate ajunge ușor pe jos.

Website:

http://www.alexbh.gr/‎


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de două restaurante, centru de conferință, bar, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, centru spa, centru fitness, grădină de vară, magazine și parcare.

Facilitati camere:
Camerele au control individual al temperaturii, televiziune prin satelit, acces la internet, minibar, telefon, uscător de păr, halat și papuci de baie.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;
» 7 nopţi cazare;

vezi mai multe

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Alexander Beach Hotel, Alexandroupolis, Grecia