Plecare: 24.08.2020 (6 nopti / 7 zile)

Pret: 379 EURO / 349 EURO cu reducere EB pana la 15 Mar. 2020
Supliment single: 160 EURO
Grup minim: 40 pers.

Transport autocar.
IMBARCARE DIN Bacau

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
- Ghid si insotitor din partea agentiei de turism
- Vizitare: Sofia, Skopje, Ohrid, Tirana, Durres, Vlore, Saranda, Metsovo, Salonic

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Asigurare medicala - aprox. 30 Lei/pers.
- Taxele de oras - se achita direct la receptia hotelului
- Excursiile optionale

EXCURSII OPTIONALE
- Excursie Apollonia - Ardenica - Berat: 30 Euro/pers.
- Croaziera Vlore: 15 Euro/pers.
- Manastirea Rila: 15 Euro/pers.

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA - OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

TERMENE DE PLATA - EARLY BOOKING:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 70% din pretul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea cu aplicarea penalitatilor din contract.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 30% din pretul pachetului de servicii, renuntare cu pana la 30 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, renuntare intr-un interval mai mic sau egal cu 16 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.Ziua 1
Bacau - Bucuresti - Skopje - Sofia (880 km) Intalnire la ora 02:00 cu ghidul de turism si ne deplasam pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Skopje. Primul obiectiv turistic pe care ilvom vizita in aceasta zi este Catedrala Alexander Nevsky - simbolul orasului Sofia. Dupa pauza dedicata capitalei bulgare, continuam calatoria noastra spre Macedonia si ajungem dupa amiaza la Skopje - capitala - si descoperim centrul istoric, intr-un tur pietona

Ziua 2
Skopje - Canionul Matka - Ohrid (200 km) Mic dejun. Continuam vizitarea orasului situat pe malul raului Vardar: Vechiul Bazar, Podul de Piatra si Moscheea lui Mustafa Pasa. Tranzitam Canionul Matka si ne continuam drumul spre Ohrid - turul de oras, in cadrul caruia unde putem admira Fortareata lui Samuel, Biserica Sf. Sofia, Biserica medievala Sf. Pantelimon, Universitatea Sf. Clement. Situat pe malul lacului cu acelasi nume, orasul Ohrid este una dintre cele mai vechi asezari din Europa. Construit in principal intre secolele VII si XIX, Ohrid are cea mai veche biserica slava (Sf. Pantelimon) si peste 800 de icoane bizantine. Dupa colectia de icoane aflata in patrimoniul Galeriilor Tretiakov din Moscova, aceasta colectie este considerata a fi a doua colectie de icoane ca si importanta, din lume. Timp liber la dispozitia turistilor. Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua 3
Ohrid - Tirana - Durres - Vlore Mic dejun. Calatorim spre Albania si sosim in Tirana - capitala si cel mai mare oras din tara: vizitam Piata Skanderbeg, unde veti vedea statuia lui Skanderbeg - eroul national al Albaniei, Turnul cu Ceas (35 de metri inaltime), Moscheea Ethem Bey - ce prezinta fresce cu copaci, cascade si poduri rare pentru arta islamica, Biblioteca Nationala si Muzeul National de Istorie. Dupa-amiaza vizitam Durres, una dintre cele mai frumoase statiuni de litoral ale Albaniei si al doilea oras ca marime din tara. Tur oras: Amfiteatrul, Turnul Venetian si Forumul Bizantin. Timp liber la dispozitia turistilor. Spre seara sosim in Vlora - fosta capitala a tarii si locul unde a fost proclamata Declaratia de Independenta a Albaniei. Cazare hotel 3* Vlore.

Ziua 4
Vlora - zi de plaja + croaziera Mic dejun. Zi dedicata pentru plaja la Marea Adriatica. Optional, croaziera in jurul peninsului Karaburun, locul in care Marea Adriatica se intalneste cu Marea Ionica (15 Euro/persoana). Cazare hotel 3* Vlore.

Ziua 5
Apollonia - Ardenica - Berat Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau excursie optionala Apollonia - Ardenica - Berat (35 Euro/persoana). Pornim de dimineata si vizitam Apollonia Iliriei, orasul antic infiintat de colonistii greci in anul 558 I.Hr., important oras port si centru comercial al lumii greco-romane. Premiat de Iulius Caesar pentru sustinerea sa in timpul razboiului civil, Apollonia decade incepand cu secolul V, atunci cand mare parte din populatia sa migreaza in Vlore. Continuam cu Ardenica - cea mai frumoasa manastire albaneza, ridicata in anul 1282 de catre imparatul Bizantin Andronis al II-lea Paleologu si a doua parte a zilei o petrecem in Berat - orasul cu 1000 de ferestre, al carui centru vechi este inclus in patrimoniul UNESCO. Spre seara sosim inapoi in statiune. Cazare hotel 3* Vlore.

Ziua 6
Vlore - Saranda - Metsovo - Salonic Mic dejun. Scurta vizita a cochetei statiuni Saranda, aflata la doar 14 km de insula Corfu. Calatorim pe teritoriul Greciei si facem un popas la Metsovo, un sat construit la 1200 m inaltime intr-un peisaj verde impresionant. Cu branza produsa local, industria vinurilor, artizanat facut de mana, un centru de conferinte modern, o galerie de arta si lifturi pentru schi, Metsovo este un sat remarcabil. Dupa-amiaza sosim in Salonic, al doilea oras ca marime a Greciei si capitala bizantina a Macedoniei si Traciei, unde vom face un tur panoramic dar si pietonal: Catedrala Sf. Dimitrie, Biserica Sf. Gheorghe - cea mai veche biserica din Grecia, Turnul Alb - simbol al orasului, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama si faleza orasului. Cazare hotel 3* Salonic.

Ziua 7
Salonic - Sofia - Bucuresti - Bacau Mic dejun. Plecam spre Romania. Optional, vizitam Manastirea Rila (15 Euro/persoana). Cea mai mare si mai cunoscuta manastire din Bulgaria, aceasta este infiintata in sec. al X-lea de Ivan Rilski, calugar pustnic, in timpul domniei lui tarului Petru I si a functionat ca pastrator al limbii si culturii bulgare in timpul dominatiei straine. Sosire spre seara in Bacau, in functie de formalitatile vamale.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Sofia
Transport Autocar Salonic - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre Macedonia - Albania - Grecia (7 zile), Toate locatiile, Macedonia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
verifica
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
14
15
verifica
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
verifica
21
verifica
22
23
24
25
26
27
28
29
verifica
30
31