AKS Hinitsa Bay Hotel descarca pdf

Porto Kheli, Grecia
Hotelul Aks Hinitsa Bay a fost construit pe un teritoriu cu o suprafață de 45.000 mp de teren împădurit, situat într-una dintre cele mai pitorești zone din Peloponez, cu vedere la Insula Spetses.

Localizare:

Centrul satului Porto Cheli este la 5 km de AKS Hinitsa. Satul Costa, de unde pleacă feriboturi către Spetses, se află la mai puţin de 3,5 km.


Categorie:

4*


Tip masa:

Demipensiune


Facilitati hotel:

Turistii se pot relaxa pe şezlongurile de lângă piscină sau la plajă şi pot savura cocktailuri exotice la barurile hotelului. De asemenea, vă puteţi bucura de preparate mediteraneene şi vinuri excelente la restaurantele hotelului pentru masa de prânz sau cină. Hotelul dispune de restaurant, sala de confeinta dotata cu echipamente tehnic si capacitate de pana la 10 de locuri, magazine/mini-market, coafor, parcare. Te poti relaxa pe şezlongurile de lângă piscină sau la plajă şi pot savura cocktailuri exotice la barurile hotelului. 


Facilităţi camere:

Camerele şi suitele hotelului AKS Hinitsa sunt amenajate grandios şi au vedere la Golful Argolic sau la munte. Fiecare  camera dispune de aer condiționat, TV, TV prin satelit, acces la internet Wi-Fi (gratuit), frigider, telefon, baie / dus, uscator de par, balcon / terasa.

vezi mai multe

» 7 nopţi cazare;
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;
» 1 noapte de cazare intermediara, la retur, la Katerini, cu mic dejun.

vezi mai multe

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare