Vitaloase Zu den drei Brüdern (Adults Only)

Unken, Austria
Skipass inclus!
Unken - Schi în Heutal!

Unken este situat la o altitudine de cca. 564 m la poalele celor 1.961 m ai Sonntagshorn. Staţiunea idilică este foarte interesantă în special pentru cei care caută un concediu la schi mai degrabă liniştit. Heutal, în Unken, oferă siguranţă de zăpadă şi este ideală pentru schiori, schiori fond sau iubitorii de soare. Zona de schi nu este foarte aglomerată şi datorită pârtiilor uşoare şi medii foarte potrivită pentru familii. În afara pârtiilor, cei interesaţi pot vizita fortăleaţa Kniepass, din sec. 13şi care vă permite o mică incursie în istoria Unken şi a Landului Salzburg.

Unken este cunoscută mai degrabă ca o staţiune liniştită şi dedicată relaxării. Dacă după o zi la schi căutaţi noi posibilităţi sportive, vă stau la dispoziţie de exemplu piscina acoperită din Centrul pentru petrecerea timpului liber sau ice stock (asemănător curling). Multă distracţie vă aşteaptă la derdeluşul natural Hochalm, care vă oferă o pârtie cu 7 km lungime. Cei care vor să petreacă, sunt aşteptaţi cu drag la Lofer, la doar cca. 9 km depărtare. Aprés Ski-ul este reprezentat aici foarte bine de „Hasenstall“ la Loferer Alm sau, în vale, de „Karussell“ sau „Bar Bobos“.

Skipass-ul "Almenwelt Lofer" vă oferă acces la 57 km pârtii şi 14 instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Lofer şi Unken-Heutal. Domeniul schiabil "Almenwelt Lofer" este compus din 46 de km de pârtii distribuite pe o diferenţă de nivel între 640 m şi 1670 m şi este perfect pentru schiatul de plăcere şi liniştit. Domeniul "Unken-Heutal", perfect pentru familii se întinde în centrul landului Salzburg de la 970 la 1600 m altitudine şi pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate de la uşor până la mediu. 4 instalaţii pe cablu deservesc pârtiile pentr a putea profita la maxim de distracţia pe pârtie. Datorită tunurilor de zăpadă în zonele mai joase aici se poate schia de-a lungul întregului sezon. Pârtiile care pornesc de aici sunt albastre şi ideale pentru primele alunecări. Şcoala de Schi din Unken oferă pe lângă snowboard, schi, freestyle şi lecţii pentru copii şi drumeţii cu rachetele de zăpadă. Astfel domeniul este atractiv şi variat în acelaşi timp. Pe doritorii de senzaţii tari îi aşteaptă pârtia Hochwena-Alpin, o pârtie neagră care se întinde pe versantul nordic la Grubhörndl. Pârtia Wildalmlift-Heutal, 4 km lungime ce coboară până în val are o diferenţă de nivel de 500 m vă oferă plăcerea schiului în cea mai pură formă a sa! Freestylerii care care puţină aventură se pot duce în domeniul schiabil alăturat, Lofer. Aici îi aşteaptă "Snowpark L.A." cu numeroase rails, kicks şi multe altele. Cine caută şi mai multă distracţie pe plăci, va găsi tocmai asta la "3 Länder Freizeit-Arena" - un total de 171 km de pârtii şi 61 de instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Lofer, St. Johann in Tirol/Oberndorf, Erpfendorf, Pillersee/Buchensteinwand, Kirchdorf, Steinplatte Waidring, Winklmoosalm - Reit im Winkl şi instalaţiile Heutal Liften Unken oferă distracţie nelimitată pentru mic şi mare!

Fanii sportului nordic sunt aşteptaţi cu drag în Salzburger Saalachtal: Doar în jurul Lofer se află o reţea de 30 km, cu grad de dificultate redus sau mediu. Acestora se adaugă 50 km asemănători ca dificultate în Unken-Heutal! Circuite uşoare se pot găsi în special în vale, rutele cu zăpadă sigură de pe Loferer Alm şi din Heutal sunt în schimb exigente. Ruta la înălţime de pe Loferer Alm este foarte însorită, din care motiv o recomandăm tuturor celor care vor să se bucure un pic şi de soare pe lângă schi. În plus există posibilitatea de a face o excursie pe partea bavareză la Winklmoosalm. Această rută este uşor înclinată şi din acest motiv este nevoie de ceva formă fizică.

Partii :
 • total: 46 km
 • albastre: 32 km
 • rosii: 12 km
 • negre: 2 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Distanta fata de zona de ski: 2000-5000m
 • Prioritate vanzare:
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 1,35 € de pers./noapte
 • Important: • De fiecare adult un copil născut în 2012 şi după primeşte un skipass gratuit, pe care îl poate folosi însoţiţi de adult. • Pentru copiii născuţi în 2014 nu se emite un voucher de skipass. Aceştia primesc la destinaţie un skipass gratuit pe care îl, pot folosi însoţiţi de un părinte (max. 1 copil de părinte). Dacă călătoresc mai mulţi copii decât adulţi trebuie achiziţionat un skipass la destinaţie. Mai multe informaţii la casa de bilete. • La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare


Reduceri:
 • 0 - 5 ani, reducere 35%
 • 6 - 15 ani, reducere 20%
 • 16 - 18 ani, reducere 10%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Vitaloase Zu den drei Brüdern (Adults Only), Unken, Austria