20px

Ai intrebari legate de tichetele de vacanta? Iata cum le poti folosi si cele mai frecvente intrebari despre tichete de vacanta

Ce sunt tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta sunt bonuri valorice primite de la angajator. Tichetele de vacanta pot fi tiparite pe hartie sau sub forma unui card bancar, in format electronic.


Pentru ce pot folosi tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi folosite numai pentru servicii turistice pe teritoriul Romaniei.
Serviciile turistice pentru care se poate plati cu tichete de vacanta sunt: servicii de cazare si servicii de masa, dar numai impreuna cu serviciile de cazare.

Cine poate beneficia de serviciile turistice platite cu tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta poate acoperi serviciile turistice ale titularului si insotitorului acestuia.
Este obligatoriu ca titularul tichetelor de vacanta sa fie beneficiarul serviciilor turistice.

In ce locatii, hoteluri, statiuni pot folosi tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi folosite in termenul de valabilitate pentru plata serviciilor de cazare si masa in orice locatie turistica, hotel sau pensiune aflata pe teritoriul Romaniei, daca rezervati si achitati cu tichete de vacanta valabile in sediul agentiei noastre.

Vreau sa rezerv un sejur la un hotel, dar hotelul nu accepta plata cu tichete de vacanta. Ce pot face?

In cadrul agentiei noastre puteti achita cu tichete de vacanta pentru rezervarea la orice hotel sau pensiune de pe teritoriul Romaniei.

Costa mai mult sa achit cu tichete de vacanta?

NU. Suma pe care trebuie sa o achitati pentru rezervarea dumneavoastra este aceeasi. Fie ca achitati in numerar, cu tichete de vacanta, transfer sau prin plata online, valoarea este aceeasi.

Pot primi rest la achitarea cu tichete de vacanta?

La achitarea cu tichete de vacanta nu se permite oferirea de numerar la restul de plata. 
In cazul in care aveti tichete de vacanta in format tiparit iar suma de plata este mai mica decat valoarea tichetelor, va trebui sa achitati o suma partiala mai mica decat valoarea unui tichet de vacanta.

Pot rezerva online pe briant.ro si apoi sa platesc cu tichete de vacanta?

DA. Puteti rezerva orice sejur sau serviciu turistic din ofertele regasite pe site-ul nostru, cu conditia ca unitatea turistica sa se afle pe teritoriul Romaniei.