Moscova si Sankt Petersbourg

Noptile albe - circuit 8 zile

 
Transportation
Period 08.06.2019 - 15.06.2019
Oferta speciala!
1300
1100
persoana/circuit 7 nopti

Circuit 8 zile

->Plecare 8 iunie 2019

ZIUA 1: BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:30, pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, cu destinatia Moscova. Decolare la ora 13:30. Sosire la Moscova la ora 16:30 si transfer la hotel. Seara croaziera pe raul Moscova unde vom privi orasul fabulos iluminat si ne vom familiariza cu atmosfera de neconfundat a Rusiei. Se poate servi cina a la carte pe vas.

ZIUA 2: MOSCOVA

Mic dejun. Debutam ziua cu un tur panoramic al orasului in care veti avea ocazia sa vedeti cele mai importante repere ale capitalei. Veti vedea faleza fluviului Moscova, monumentala catedrala a Mantuitorului Iisus si va vom prezenta orasul de la inaltimea dealului Vorobev - una dintre cele mai spectaculoase privelisti ale orasului. A doua jumatate a zilei vom vizita pietonal Bulevardul Arbatul Vechi - un bulevard splendid de promenada al orasului, unde putem lua pranzul, sau cumpara suveniruri. Timp liber.

ZIUA 3: MOSCOVA

Mic dejun. Vom vizita atractia principala a Moscovei – Piata Rosie – deplasare cu metroul. Ne vom opri asupra celor mai importate obiective, precum Bisera Sfantului Vasile Blajinul, Mausoleul lui Lenin, flacara vesnica, parcul Alexandriskyi, Manejul Kremlinului – si nu in ultimul rand Kremlinul in sine! Timp liber pentru pranz. Intram in Cetatea Kremlinului si vom vizita teritoriul sau, bisericile in care tarii erau incoronati, artefacte medievale. Returul spre hotel il vom face cu metroul si va vom arata de ce este metroul rusesc parte a patrimoniului mondial Unesco.

ZIUA 4: MOSCOVA – SANKT PETERSBURG

Mic dejun. Calatoria de 1000 de km de la Moscova pana la Sankt Petersburg o vom parcurge in doar 4 ore cu trenul Sapsan sau in traducere, trenul Șoimul calator. Excursie panoramica Sankt-Petersburg Ne vom opri la reperele cele mai reprezentative ale orasului – vom traversa bulevardul principal al orasului – Bulevardul Nevskyi, vom trece Podul Palatului spre insula Vasilievskyi si vom zari maretele biserici si catedrale ale orasului. Vom vizita Cetatea Petropavlovsk, infiintata in 1703 care marcheaza si infiintarea orasului de catre Petru cel Mare. In centrul cetatii se afla catedrala Petropavlovsk, cea care prin decretul lui Petru a ramas chiar si acum cea mai inalta catedrala din centrul orasului, cu turnul inaltandu-se la 122 metri. In interiorul catedralei se afla necropola tuturor tarilor dinastiei Romanov, de la Petru cel Mare pana la Nicolae al II-lea. Astfel vom afla despre istoria glorioasa si tragica a Romanovilor. Dupa excursie, transfer si cazare la hotel.

ZIUA 5: SANKT PETERSBURG – Catedrale (optional)

Mic dejun. Faima orasului Sankt-Petersburg se datoreaza si catedralelor si bisericilor sale; asadar va propunem o excursie optionala la Catedrala Sfantul Isaak si Biserica Mantuitorului pe Sangele varsat. Dupa amiaza vom vizita Ermitajul, contruit de catre Ekaterina a II-a si care gazduieste una dintre cele mai mari colectii de arta europeana din lume.

ZIUA 6: SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional)

Mic dejun. Excursie optionala la Peterhoff – Versailles-ul Rusiei, resendinta de vara oficiala a lui Petru cel Mare. Vom vizita Palatul Petrodvoret dar si Parcul Superior care este decorat cu nenumarate statui, multe dintre acestea fiind aurite. Piesa principala a resedintei Petrodvoret este ansamblul statuar care il infatiseaza pe Samson, personajul biblic, inclestat intro lupta corp la corp cu un leu.

ZIUA 7: SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional), Croaziera de noapte pe Neva (optional)

Mic dejun. Excursie optionala la Tsarskoe Selo sau Satul Imperial, unde este amplasat Palatul Ekaterininskyi, resedinta de vara a celor 3 imparatese care au condus Imperiul Rus: Ekaterina I, Elizaveta Petrovna si Ekaterina a II-a. In Palatul Ekaterininskyi se gaseste celebra Camera de Chihlimbar. Tot aici putem admira zeci de alte cladiri: vile, galerii, saune imperiale. Seara, optional croaziera de noapte pe Neva, cu spectacolul unic al deschiderii podurilor peste pentru a permite traficul fluvial. Suntem in toiul noptilor albe si vom vedea din largul fluviului splendidul si imensul Palat de iarna, Cetatea Petropavlovs si Crucisatorul Aurora.

ZIUA 8: SANKT PETERSBURG - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 11:30. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot cu destinatia Bucuresti (escala la Moscova). Decolare la ora 17:40, iar sosirea la Otopeni la ora 23:45.

 - Transport avion Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Bucuresti (escala Moscova) cu compania AEROFLOT

 - Taxe de aeroport (pot suferi modificari)

 - Transport cu trenul rapid Moscova - Sankt Petersburg (4ore)

 - Taxa viza si procesare acte

 - Transferuri: aeroport - hotel - aeroport; hotel - gara - hotel

 - 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova si 4 nopti in Sankt Petersburg la hoteluri de 3* si 4*

 - Croaziera pe raul Moscova

 - Tururi panoramice cu ghid local vorbitor de limba romana in Moscova si Sankt Petersburg

 - Vizita la metroul din Moscova

 - Vizita Piata Rosie si Kremlin

 - Vizita Cetatea Petropavlovsk

 - Vizita Muzeului Ermitaj

 - Ghid vorbitor de limba romana.

 -  Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

 -  Bacsisuri (se practica): 25 euro/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;

 -  Asigurare medicala obligatorie;

 -  Asigurare storno (optionala, recomandata)

 -  Taxa de viza 75 euro

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta speciala !