arata filtrele

Share a trip - Safari Tsavo Est & plaja Mombasa

Bucuresti
Agentia noastra te invita sa descoperi plajele exotice din Diani Beach, dar si experienta unica a unui safari african in Parcurile Nationale Tsavo Vest si Tsavo Est, alaturi de un ghid local dedicat. Un safari in Africa devine o amintire de neuitat; vei observa animalele salbatice in habitatul lor natural, apoi te vei relaxa bucurand-te de soare, de apele turcoaz si plajele cu nisip fin de la tarmul Oceanului Indian. Beneficiile vacantei Vrei sa pleci la drum stiind exact la ce sa te astepti motiv pentru care intregul pachet de servicii Agentia noastra are la baza grija pentru client; de la rezervarea hotelurilor si a zborurilor potrivite, la furnizarea unui ghid local dedicat si includerea transferurilor, a biletelor de acces la obiectivele turistice si a asigurarii complexe de calatorie - ne-am gandit si am inglobat tot ce aveti nevoie intr-un pachet all-in-one. PUNCTELE FORTE ALE VACANTEI   2 destinatii cunoscute din vestul Kenyei Bagaj de cala inclus pentru toate zborurile Transferuri incluse Taxele de intrare in parcurile mentionate in itinerar Serviciile unui ghid local experimentat care iti va oferi recomandari astfel incat sa maximizezi fiecare moment al calatoriei.
vezi mai multe detalii
Safari
de la
EUR 182000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 7 nopti
26 Jun - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Safari Kenya & plaja Zanzibar - octombrie 2020

Bucuresti
Va invitam sa experimentati un safari in Kenya, pentru a observa animalele africane in habitatul lor natural. Veti ajunge in zona Lacului Nakuru, apoi in cea mai populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara, iar la final veti avea cateva zile relaxante pe plajele tropicale din Zanzibar, la tarmul Oceanului Indian.
vezi mai multe detalii
Plaja Safari
de la
EUR 247000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 7 nopti
30 Oct - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Safari Kenya & Sejur plaja Mombasa - septembrie 2020

Bucuresti
Va invitam sa descoperiti Kenya si sa va bucurati de experienta unui safari, pentru a observa animalele africane in habitatul lor natural. Veti ajunge in zona lacurilor Naivasha si Nakuru, veti admira viata salbatica din Parcul National Amboseli, la poalele Masivului Kilimanjaro, iar la final veti avea cateva zile relaxante pe plajele tropicale din Diani Beach, la tarmul Oceanului Indian.
vezi mai multe detalii
Safari
de la
EUR 259000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 7 nopti
04 Sep - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Share a Trip - Safari Tanzania

Bucuresti
Va invitam sa descoperiti farmecul Tanzaniei, una dintre cele mai apreciate destinatii de safari de pe continentul african. Veti admira nenumaratele specii de pasari din Parcul National Lacul Manyara, veti descinde in craterul Ngorongoro pentru experienta unui safari Big Five - pe urmele animalelor-simbol ale Africii (leul, leopardul, elefantul, bivolul si rinocerul), apoi veti explora Parcul National Tarangire, cu turmele sale de elefanti. La final va veti relaxa pe plajele exotice din Zanzibar. beneficiile vacantei Vrei sa pleci la drum stiind exact la ce sa te astepti motiv pentru care intregul pachet de servicii Agentia noastra are la baza grija pentru client; de la rezervarea hotelurilor si a zborurilor potrivite, la furnizarea unui ghid local dedicat si includerea transferurilor, a biletelor de acces la obiectivele turistice si a asigurarii complexe de calatorie - ne-am gandit si am inglobat tot ce aveti nevoie intr-un pachet all-in-one. PUNCTELE FORTE ALE VACANTEI   ATRACTII DE TOP VIZITATE 3 parcuri nationale cunoscute, din Tanzania Mese in regim pensiune completa in safari Mese in regim demipensiune la resort, in Zanzibar Bagaj de cala inclus pentru toate zborurile Transferuri incluse Taxele de intrare in parcurile nationale mentionate in itinerar Serviciile unui ghid local experimentat, fin cunoscator al vietii salbatice, care va face tot posibilul sa vezi cat mai multe animale salbatice si care iti va oferi informatii interesante despre comportamentul si stilul de viata al acestora.   Aria de Conservare Ngorongoro Parcul National Lacul Manyara Parcul National Serengeti Zanzibar       EXPERIENTE INEDITE   Safari in craterul Ngorongoro, parte a patrimoniului universal UNESCO din 1978 Safari in Parcul National Lacul Manyara, pe urmele leilor cataratori Safari in Parcul National Serengeti, “perla” Tanzaniei
vezi mai multe detalii
Adventure Safari Natura si Salbaticie
de la
EUR 325000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 8 nopti
13 Jun - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Discover Africa de Sud & Mozambic - octombrie 2020

Bucuresti
Va invitam sa exploram impreuna cele mai importante obiective turistice ale Africii de Sud, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica de neegalat. Vom vizita inegalabilul Cape Town, cu pitorestile sale imprejurimi, apoi, cum Africa de Sud este aproape imposibil de vizitat fara un safari in Parcul National Kruger, vom poposi doua zile in acest parc cunoscut in intreaga lume pentru diversitatea vietii salbatice. La final ne vom putea relaxa pe plajele din Mozambic, bucurandu-ne de soare, liniste si privelisti deosebite si vom descoperi patrimoniul colonial portughez al capitalei Maputo.
vezi mai multe detalii
Safari Cultura si Istorie Natura si Salbaticie
de la
EUR 353000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 9 nopti
23 Oct - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Discover Namibia, Zimbabwe, Botswana & Zambia - noiembrie 2020

Bucuresti
Va invitam sa descoperiti frumusetile Namibiei, pentru ca apoi sa ajungeti la una dintre minunile naturale ale Africii - Cascada Victoria. Va veti bucura de experienta unui safari in renumitele parcuri nationale Etosha si Chobe, in Botswana, unde veti putea admira in liniste animale salbatice precum lei, gheparzi, leoparzi, elefanti, dar si multe alte specii endemice, veti traversa irealele peisaje ale Desertului Namib si veti vizita comunitati indigene locale. La final veti explora orasul Livingstone, pe teritoriul Zambiei, ce poarta numele celebrului explorator scotian.
vezi mai multe detalii
Safari Cultura si Istorie Natura si Salbaticie
de la
EUR 399000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 10 nopti
13 Nov - 07 Apr, 2021
vezi detalii

Explore Rwanda & Uganda - august 2020

Bucuresti
Vă invităm să descoperiți paradisul verde al Rwandei și Ugandei. Vom explora impresionante parcuri și rezervații naturale, vom pleca în căutarea celor mai impunătoare dintre primate - gorilele de munte, și vom observa cimpanzei și maimuțe aurii, lei cățărători și multe alte specii de animale sălbatice specifice regiunii. Traseul este unul cu grad de dificultate peste medie, așadar este necesar să aveți condiție fizică, dar și imbrăcăminte și încălțăminte comode, speciale pentru trekking. De asemenea vom avea ocazia să explorăm Kigali și Kampala, capitalele celor două țări, orașe în plină dezvoltare, debordând de energie și culoare.
vezi mai multe detalii
Safari Natura si Salbaticie
de la
EUR 420000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 8 nopti
26 Aug - 07 Apr, 2021
vezi detalii