arata filtrele

Revelion 2020 - Croaziera Australia & Noua Zeelanda, 19 zile

Bucuresti
Agentia noastra iti propune o croaziera de Revelion la bordul vasului Norwegian Jewel, o croaziera in care vei descoperi peisajele naturale de o frumusete aparte ale Noii Zeelande si Australiei si de asemenea va veti petrece Revelionul in Sydney vizitand cateva zile animata metropola de la Antipozi. Vasul de croaziera Norwegian Jewel se remarca prin designul modern, prin cabinele sale spatioase si pune la dispozitia oaspetilor sai 16 de restaurante, 15 baruri si lounge-uri, casino, spa, pisicine si centru de fitness si are o capacitate de peste 2300 pasageri.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 409000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 16 nopti
28 Dec - 20 Nov, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit Australia & Noua Zeelanda, 19 zile

Bucuresti
Agentia noastra te invita intr-un circuit in Australia si Noua Zeelanda. Vei descoperi cosmopolitele orase australiene Sydney, Melbourne si Adelaide, vei admira peisajele spectaculoase ale Noii Zeelande, te vei relaxa in cochetul oras neo zeelandez Auckland, vei lua parte la un ritual maori si vei vizita unele din cele mai frumoase locuri de pe glob, cum sunt traseul Great Ocean Road si fiordul Milford Sound.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 4850 00 EUR
EUR 395000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 16 nopti
28 Dec - 20 Nov, 2020
vezi detalii

Paste 2020 - Discover Noua Zeelanda & Fiji, 16 zile - cu Cristina Paduraru

Bucuresti
Agentia noastra va propune un circuit in care veti explora atractiile importante ale uneia din cele mai spectaculoase tari din lume: Noua Zeelanda si ale paradisului Oceanului Pacific, Insula Fiji. Veti descoperi orase cochete ca Auckland - orasul marinarilor, Rotorua, sau Queenstown, veti lua parte la o cina cu ritualuri Maori, veti ajunge intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pamant - Milford Sound si va veti putea bucura de soare, vegetatie luxurianta, plaje strajuite de palmieri si ape turcoaz lucind diamantin sub soare.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 4990 00 EUR
EUR 455000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse (bacsis inclus) / 12 nopti
12 Apr - 20 Nov, 2020
vezi detalii