arata filtrele

Sejur plaja Barbados 9 zile - ianuarie 2020

Bucuresti
Iți propunem o vacanța in Barbados - un loc special, un paradis caraibean unic, surprinzator de sofisticat, dar in acelasi timp prietenos si vesel. Insula Barbados este marginita de peste 100 km de plaje cu nisip alb si fin, scaldate de ape de un albastru stralucitor, cu o placuta clima tropicala si ofera, alaturi de arta si istorie, numeroase activitati nautice, muzica, viata de noapte si unele dintre cele mai bine cotate restaurante din Caraibe. Insa ceea atrage tot mai numerosi turisti in fiecare an si ii face sa revina este ospitalitatea si caldura locuitorilor, numiti Bajan.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1650 00 EUR
EUR 145000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 7 nopti
03 Jan - 20 Nov, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Sejur plaja Barbados 9 zile - februarie 2020

Bucuresti
Va propunem un sejur de vacanta in Barbados, o insula de o frumusete fara egal, ce ofera alaturi de arta si istorie, numeroase activitati nautice, muzica, viata de noapte si unele dintre cele mai bine cotate restaurante din Caraibe. Insa ceea atrage tot mai numerosi turisti in fiecare an si ii face sa revina este ospitalitatea si caldura locuitorilor, numiti Bajan.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 183000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 7 nopti
10 Feb - 20 Nov, 2020
vezi detalii

Sejur plaja Barbados, 11 zile - februarie 2020

Bucuresti
Iți propunem o vacanța in Barbados - un loc special, un paradis caraibean unic, surprinzator de sofisticat, dar in acelasi timp prietenos si vesel. Insula Barbados este marginita de peste 100 km de plaje cu nisip alb si fin, scaldate de ape de un albastru stralucitor, cu o placuta clima tropicala.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 211000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 9 nopti
19 Feb - 20 Nov, 2020
vezi detalii