Sunteți aici: AcasaVacante exoticeOrientul mijlociuEmiratele arabe

Emiratele Arabe (1)

Una dintre destinatiile cele mai speciale din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe  ofera o fereastra fascinanta in trecutul traditional al Arabiei si o privire de ansamblu a viitorului sau dinamic din punct de vedere urban. Imaginile din emirate sunt un amestec de contrastante obiective turistice, variind de la zgarie-nori futuristici si mall-uri  imense, pana la forturi rustice si dhow-urile din lemn de moda veche, constand in acele vase cu vele folosite de catre popoarele asiatice, la doar cateva mile unul de celalalt. Majoritatea turistilor aleg luminile stralucitoare din Dubai, de departe cea mai cosmopolita din Emiratele Arabe Unite, care contine o gama larga de atractii, de la souk-urile pline de viata din centrul orasului vechi, la repere care aproape iti taie respiratie precum Burj Khalifa si iconicul Burj al Arab.

 

Dar,  Desi Emiratele Arabe sunt mai mult recunoscute pentru Dubai, viața politica este dominata de Abu Dhabi, de departe cea mai mare si mai bogata dintre cele sapte state. Orasul in sine a luptat sa iasa din umbra, desi exista atractii deosebite si aici, cum ar fi Marea Moschee a lui Sheikh Zayed si opulentul hotel Emirates Palace. Doar lungul coastei de la Dubai, Sharjah  este opusul vecinul sau indraznet. Aici gasesc o serie de muzee si atractii de patrimoniu, inclusiv un nou muzeu islamic si diferite case traditionale.

 

De-a lungul coastei de est, Fujairah este cel mai atractiva locatie din punct vedere fizic, cu o coasta lunga de nisip sustinuta de intervalele abrupte ale muntilor Hajar,  un contrast natural aparte pentru orasele vibrante. Litoralul Fujairah ofera plimbari in natura si o serie de aventuri in aer liber, inclusiv ciclism montan si scufundari. Daca ajungeti in Emirate nu plecati fara sa mergeti intr-o cursa plina de adrenalina prin dunele din desert sau fara sa faceti plimbare cu camila. Completati totul cu o cina delicioasa sub stele in timp ce vizionati un spectacol traditional de dans tanoura, si aventura va di completa.

Sejur Dubai, Ghaya Grand Hotel 5*, 8 zile/7 nopti - in 2015

Pachet Turistic cu destinatia DUBAI pentru perioada  octombrie…
de la 599 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeOrientul mijlociuEmiratele arabe
Scroll to Top