Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAustralia si PacificNoua Zeelanda

Noua Zeelanda (0)

Recunoscuta pe scara larga ca fiind una dintre tarile cele mai uluitoare pe planeta, Noua Zeelanda este o destinatie de calatorie fenomenala. Muntii accidentati si vai indepartate care aduc destinatia in lumina reflectoarelor la nivel mondial prin Trilogia “Stapanul Inelelor” sunt doar o parte din poveste. Aici, veti gasi, de asemenea, plaje, fiorduri, lacuri si intinderi superbe de padure, ca sa nu mai vorbim de vechea cultura maori, orase moderna si o gama de activitatii in aer liber de clasa mondiala. Impartita in doua parti principale - Insulele de Nord si de Sud – Noua Zeelanda este o destinatie diversa si complicata, care ofera atat vizitatorilor noi, cat si cei celor care aleg sa revina, mereu cate ceva de facut.

 

Insula de Nord detine  aproximativ doua treimi din locuitorii tarii,  majoritatea centrelor comerciale situandu-se, inclusiv capitala, Wellington. Natura este inca un jucator important, datorita vulcanilor, regiunilor termice si magnificul Bay of Islands, una dintre cele mai istorice zone ale Noii Zeelande. Insula de Sud are mai putini locuitori, dar se mandreste cu peisajul cel mai spectaculos al tarii. Plajele goale, lanturi muntoase, ghetari, fiorduri, intinderi imense, toate se gasesc aici. Entuziastii activitatilor in aer liber pot alege intre drumetii, ciclism, alpinism, rafting, speologie, bungee jumping. Noua Zeelanda s-a dezvoltat intr-una dintre cele mai curate si mai verzi tari din lume. Exista 14 parcuri nationale in intreaga tara si aproape un sfert din terenul tarii este protejat.

 

Parcul National Fiordland este cel mai mare ca si intindere, activitatile populare din parc cuprinzand  drumetii, caiac pe mare, scufundari, ciclism, golf, pescuit si navigatie.  Noua Zeelanda are preparate culinare delicioase, dintre care cele mai multe se prepara in stilul distinctiv din pacific. Pentru un preparat  traditional, incercati Hangi, gatit intr-un cuptor de pamant sub bolovani de rau incalziti, care include adesea pui, mistret, carne de miel si legumele.

 

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAustralia si PacificNoua Zeelanda
Scroll to Top