Hawaii (0)

Alcatuit din plaje uimitoare, munti dramatici, paduri tropicale curate, patrimoniu cultural UNESCO, Hawaii depaseste toate asteptarile in ceea ce priveste o insula tropicala. Statul Hawaii este format din opt insule, dintre care sapte sunt locuite si pe sase este permis accesul vizitatorilor. Honolulu, capitala, este situata pe malul sudic al Oahu, insula cea mai comercializata, dar Hawaii este insula cea mai mare. Oahu are doua lanturi muntoase diagonale si multe cascade frumoase. Insulele detin paduri tropicale, campii verzi si 13 regiunile climaterice. 

 

Paradisul tropical din Hawaii este separat de continent Statele Unite ale Americii cu aproximativ 3700 kilometri de Oceanul Pacific. Hawai o populatie de o mare diversitate etnica si un patrimoniu bogat polinezian.  Aici, puteti explora Parcul National Hawaii Volcanoes, una dintre minunile naturale ale lumii. La o inaltime de peste patru mii de metri, Mauna Loa este cea mai mare muntoasa din lume. Vulcanul erupe in continuare, iar lava se poate vedea cum se revarsa in ocean.  De asemenea, alaturati-va festivitatilor din Hawai, unde un porc fiert la rotissor este ceremonios indepartat dintr-o groapa de gatit cu pietre calde,  și este servit cu mancaruri traditionale hawaiane, totul fiind urmat de un concurs polinezian authentic, dar si de celebrele dansuri hula.

 

Din noiembrie pana in decembrie puteti merge intr-o croaziera in Lanai, pentru a vedea balenele. Odata cunoscut sub numele de "insula ananas", Lanai este locul perfect pentru vizionarea de balene, in timp ce balenele cu cocoasa isi fac din apele din jurul insulei propriu cuib pentru a-si naste puii. In ceea ce priveste bucataria, aceasta este influentata de popoarele chinesti, mediteraneene, mexicane si alte asiatice. Multe feluri de mancare sunt bazate pe carne de pui, carne de porc, fructe de mare si fructe locale si legume fierte prin metode traditionale.  Specialitatile unui mic dejun in Hawaiian includ celebrele clatite americane cu nuci de macadamia, banana, nuca si sirop de cocos.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Scroll to Top