Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAustralia si PacificCook Islands

Cook Islands (0)

Daca sunteti in cautarea unei vacante linistite intr-o zona unde soarele este din belsug, va recomandam  mai putin cunoscutele Insulele Cook, care constau in 15 insulite din Pacificul de Sud. Oamenii merg in  Insulele Cook pentru plajele curate si ape inspumate. Pentru cei dornici, cele mai bune plaje din insule sunt Muri Lagoon si Titikaveka. In ciuda faptului ca  acopera o arie vasta, Insulele Cook gazduiesc o populatie restransa. Unele insule, cum ar fi Rarotonga, unde este situat aeroportul international si Aitutaki, dispun de o serie de statiuni dezvoltate.

 

Muntele Rarotonga ofera, de asemenea o multime de peisaje pline de verdeata, in cazul in care va saturati de plaja. La periferia Avarua se afla cele mai proeminente de site-uri sacre Marae ale insulei. Locul ceremonialului  este format din structuri de piatra, care au format un koutu sau o curte regala, unde a avut loc investirea sefilor. De asemenea, diverse festivaluri au loc pe tot parcursul anului. Acestea sunt, in general, sarbatorite cu muzica si dansuri, si de multe ori cu un amestec ciudat de ritual traditional realizat pe muzica crestina, iar corurile Insulelei Cook sunt renumite. Excursii sunt disponibile pe tot parcursul anului. Vizitatorii pot vedea cum pesti zburatori sunt pescuiti pe timp de noapte din canoe dotate cu lumini stralucitoare.  

 

Scuba-diving si snorkelling sunt excelente, iar vizibilitatea este rareori sub 30 metri, peisajul fiind variat, cu canioane, pesteri, 73 de tipuri de corali vii si o viata maritime imbelsugata. Printre cele mai impresionante site-uri de scufundari se numara Matavera Drop-off, dSwimthroughs Ngatangiia, Koromiri Coral Garden, dar si multe altele. In ceea ce priveste bucataria exista o multime de restaurante in hoteluri, si nu numai, ca urmare a comertului touristic in crestere. Produse locale includ o mare varietate de citrice si fructe tropicale, castane si legume de gradina, iar fructele de mare si nuca de cocos sunt frecvente in majoritatea meniurilor din  restaurante.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAustralia si PacificCook Islands
Scroll to Top