Bora Bora (0)

 

De indata ce ajungeti cu avionul in Bora Bora, promisiunea unui pamant de vis, devine realitate: un inel de insule inconjoara o laguna turcoaz sclipind in razele soarelui. Cu o astfel de priveliste de vis, Bora Bora este, asa cum v-ati asteptat, alegerea alegerea perfecta pentru luna de miere. Dar sunt mult mai multe lucruri de facut in Bora Bora, decat sa ciocnesti impreuna cu persoana iubita un pahar de sampanie intr-o locatie exclusivista. Exista relativ mai multe activitati in Bora Bora care sa va mentina ocupati decat in celelalte insule din Polinezia Franceza.

 

Marea majoritate a activitatilor au loc in aer liber, si nu exista cinematografe, biblioteci sau muzee de vizitat, si chiar daca unde statiuni imprumuta carti, va sfatuim sa va aduceti cateva de acasa.  Scufundari, snorkeling, excursii ale lagunei, drumetii si parasailing sunt disponibile, iar inotul in laguna cu apa calda perfect limpede, care are avantajul de a fi libera, poate fi extrem de  placut. Plajele din Bora Bora nu imense, dar nici nu sunt ticsite cu oameni. Cea mai faimoasa plaja, Matira Beach se afla in partea de sud a insulei principale. Nu trebuie sa platesti foarte mult pentru a te bucura Bora Bora.

 

La fel ca inot, snorkelingul este posibil in multe zone apropiate de tarm, chiar si in Matira Beach un veti fi inconjurati de pesti tropicali multicolor in cateva secunde. Tururile cu jet schiul in jurul insulei din interior merita efortul, deoarece va permit admirati peisajul din mai multe puncte de vedere. Dar, ceea ce face insula atat de faimoasa la nivel mondial sunt acele  bungalouri iconice de pe apa, cu cheile care ajung precum tentalele in laguna. Acest paradis este mult mai accesibil decat credeti. In afara de statiunile de cinci stele, exista  pensiuni linistite si hoteluri de clasa mijlocie accesibile marii majoritati.

 

 

 

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Scroll to Top