Australia (0)

Australia este o tara de o frumusete salbatica, pline de  aventuri si orizonturi infinite. Exista cateva motive intemeiate pentru care a fost inclusa pe lista celor mai interesante destinatii. Aceasta are o personalitate proprie, peisaje dupa care te dai in vant si soare din belsug. Si daca plajele, padurile tropicale si activitatile in natura nu sunt ceea ce cautati, orasele sale imense sigur va vor atrage atentia.

Se poate spune ca, in multe feluri, tara se imparte in doua extreme, de la atmosfera de foc a unui meci australian in Melbourne si stralucirea sampaniei servita in Sydney Harbour care par a apartine unei cu totul alte planete, la intinderea linistita din Red Centre sau coastele litoralului specializate pe surf, din partea de vest. Dar, cand sunt luate ca un intreg, suma contrastelor din Australia, creeaza o destinatie pe cat de fascinanta, pe cat de diversa.

 

Fructe de mare este o parte integranta a scenei bucatariei in toate formele sale, iar productia de alimente ecologice este in crestere pentru a raspunde cererii. In ceea ce priveste viata de noapte, teatru si artele sunt deosebit de bune in Sydney si Melbourn, iar Opera din Sydney gazduieste in mod regulat orchestre de top si companii de opera. Melbourne este orasul cultural din Australia si are o reputatie la nivel national pentru scenele sale cu muzica live. Locul pe care sa-l alegeti din toata Australia, este cu sigugranta, cea mai grea parte. Exista cai bine batatorite, cum este Sydney si coasta de est, destinatii mereu cautate, desi atunci cand te confrunti cu o tara de un asemenea potentiale itinerarii sunt nenumarate. Desigur, exista cateva clisee in Australia despre care toata lumea vorbeste, de la palarii de pluta, gratar, canguri, koala si crocodili,  dar adevarata frumusete a tarii nu se afla in lucruri pe care le asteptam.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Scroll to Top