Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaVietnam

Vietnam (1)

Unele destinatii evoca imagini mentale in momentul in care numele lor sunt mentionate, iar Vietnamul este una dintre ele. In Vietnam exista de toate, de la munti uriasi pe partea de nord a tarii, la luxuriantele campurile de orez verzi din sud, precum si o mare varietate de plaje si intinderi pitoresti pe coasta. In cele mai mari orase, templele magnifice si pagodele sunt insotite de zgomotul de fond de motocicletelor fara sfarsit si al vanzatori de strada care isi vand marfa.  Zilele cand Vietnamul a fost cunoscut pentru conflictul cu America sunt de mult apuse. Din templele Hanoi și insulele din Halong Bay catre plajele din Nha Trang si palatele Hue, Vietnamul este o tara acum ferm gravata in mintea turistilor. 

 

Exista  doua orase principale, Hanoi in partea de nord, Ho Chi Minh in partea de sud, diferite in multe feluri, dar cu o energie ametitoare in comun. Pagode antice si case coloniale  se confrunta pentru spatiu cu zgarie-norii nou-construiti, in timp ce labirintul murmura viata de pe alei. Aceste strazi inguste sunt locuri de petrecere a timpului, in timpul zilei sau chiar noaptea. Cei care se indreapta spre mediul rural se pot astepta nu numai  la un peisaj glorios, cu o culturala bogata diferita de celelalte grupuri etnice.

 

Exista multe locuri minunate si extrem de memorabile pentru a vizita daca aveti de gand sa faceti un tur al Vietnam. Halong Bay, ruinele Cham, dunele de nisip Mui Ne, triburile si plajele din Nha Trang toate concureaza. In Delta Mekong, insulele din Vinh Long ofera un ritm indelete al viatii, intr-un contrast puternic cu animatia din Ho Chi Minh City si Hanoi, mereu pline de viata. Vremea in Vietnam este variata in functie de zone, muntii din nordul Vietnamului au parte regulat  deî ingheț si zapada in timpul sezonului rece, in timp ce orasele din sud se bucura de temperaturi de peste 40 grade in timpul verii.

 

 

Highlights of Vietnam & Cambodgia - noiembrie 2015

Itinerar   Ziua 01 01.11.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
2590 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaVietnam
Scroll to Top