Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailanda

Thailanda (2)

Atractiile din Thailanda sunt nenumarate, orase ruinate, manastiri vechi, calugari budisti, triburi colorate, paduri tropicale dense, animale salbatice exotice, insule tropicale, plaje aurii, iar povestea poate continua. Oamenii Thai sunt foarte ospitalieri, iar Thailanda a fost una dintre primele colturile Asia de Sud care s-a deschis intr-adevar pana la exterior, ajutata de un rege din trecut care era indragostit de toate lucrurile din vest, tot el fiind cel care si-a convins oamenii sa-si schimba betisoarele pentru cutite si furculite. Acest amalgam a atras toata lumea de la excursionisti la miliardari, iar vizitatorii pot gasi orice nivel de confort doresc, de la pensiuni hippy, la palate de cinci stele.

 

In orice caz, aerul conditionat este peste tot si aproape fiecare hotel ofera masaje thailandeze si tratamente spam, și ce poate fi mai relaxant decat un masaj pe plaja. Thailanda este un loc pentru aventura. Plajele si insulele din sud isi cheama scafandrii, alpinistii si entuziastii de sporturi nautice. Incercati o baie sub o cascada in jungla,  va garantam ca nu o puteti o uita. Apoi este bucataria, una dintre cele mai bune din lume, si cu siguranta una dintre cele mai picante, in restaurante fine sau tarabe stradale. Thailanda este un loc linistit, sa va puneti gandurile in ordine prin meditație. Exista centre care ofera un curs intensiv de o luna, unde exista reguli stricte care trebuie respectate. 

 

De vazut este Chiang Mai - Old City, templul de la Chiang Mae,un punct culminant din nordul tarii. Explorarea se face cel mai bine cu bicicleta in trafic surprinzator redus intre zidurile orasului, unde exista o mulțime de locuri pentru a servi o bauturi racoritoare, atunci cand va doriti sa scapati de caldura zilei. Mai presus de toate, totuși, Thailanda este un loc unde sa va simtiti in largul voastru, sa va plimbati de-a lungul plejelor, sa luati ceaiul cu un calugar si sa scapati de stresul vietii moderne.

 

 

 

Thailanda in Deep - Noiembrie 2015

Itinerar   Ziua 01 14.11.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
2090 Euro/Persoana Citeşte mai departe ...

Experience Thailanda & Myanmar - 31 octombrie 2015

Itinerar   Ziua 01 31.10.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
3190 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailanda
Scroll to Top