Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaSri Lanka

Sri Lanka (5)

Sri Lanka este un teren al ruinelor antice si al relicvelor religioase, al plajelor marginite de palmieri si recifelor colorate, precum si al padurilor tropicale. Viata in Sri Lanka este dictata de mare, unde vanturile musonice creeaza anotimpurile. Putine locuri au atatea site-uri mondiale ale Patrimoniului Cultural UNESCO intr-un singur loc. De-a lungul Sri Lankai, ruinele oraselor antice strabat din jungla, in timp ce restul de asezari indiene, portugheza, olandeza si britanica adauga o incantatoare arhitectura istorica. Poate monumentele cele mai evocative sunt manastiri vechi din Sri Lanka, care sunt inca centre majore pentru pelerinaj si devotament, in special in timpul festivalurilor insulei.

 

In centrul ocupatiei britanice, trenurile coloniale din epoca inca isi fac drum prin plantatiile de ceai si campuri de orez in cascada, dar aceasta insula mica extrem de populata este departe de a fi inghetata in timp. Cand sunteti gata sa scapati de climatul tropical de pe  coasta, indreptati-va spre dealuri, unde plantatiile de ceai verde si padurile par ca se uita la turisti. Toate vizite la Sri Lanka incep de la aeroportul internațional chiar in afara de Colombo, capitala insulei, si de departe cel mai mare oras, o metropola unde raioane contrastante ofera o introducere a culturilor nenumarate si a istoriei din Sri Lanka. Multi vizitatori se indreapa spre plajele de coasta, cu hoteluri numeroase care sustin industria tarii.

 

Partea mai rurala poate fi gasita la nord de Colombo, in peninsula Kalpitiya si in Parcul National Wilpattu din apropiere, care detine leoparzi, elefanti si ursi. In interorul tarii se ridica zonele muntoase verzi, incadrate de plantatiile de ceai introduse de catre britanici. Inima simbolica a regiunii este Kandy, al doilea oras din Sri Lanka si capitala culturala,cu traditiile sale colorate reprezentate de celebrul Templu Dintelui si magnificul Esala Perahera, festivalurile cele mai colorate din Sri Lanka. La nord de Kandy vine o zona de campie, cunoscuta sub numele de Triunghiul Cultural, locul primei mare civilizatii din Sri Lanka, o intindere  extraordinare de palate ruinate, temple care iti dau un sentimental unui trecut glorios.

 

 

 

REVELION SRI LANKA, Hotel Bentota Beach 5*, 9 zile/8 nopti, 2040 euro/persoana

REVELION EXOTIC Hotel Bentota Beach 5*: 2040 euro/persoana,…
2040 euro/persoana Citeşte mai departe ...

REVELION SRI LANKA, Hotel Avani Kalutara 4*, 9 zile/8 nopti, 1680 euro/persoana

REVELION EXOTIC Hotel Avani Kalutara 4*: 1680 euro/persoana,…
1680 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Circuit in Sri Lanka – Tur Clasic, 2015

Plecare din Bucuresti in fiecare zi de miercuri…
de la 1384 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Discover Sri Lanka - August 2015

Itinerar   Ziua 01 10.08.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
1990 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaSri Lanka
Scroll to Top