Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaMaldive

Maldive (2)

Maldive pare a fi sinonim cu lux, romantism si stare tropicala. Este un sir frumos de insule de corali joase din Oceanul Indian, un paradis pentru amatorii de scufundari, dar si pentru cei care adora sa stea la soare. Cei 26 de atoli naturali ai tarii si cele peste 1000 de insule au plaje perfecte cu nisip alb scaldate de lagune turcoaz cu o temperatura  asemanatoare cu cei a apei de baie. Turismul a inceput tarziu, dar acum este cea mai importanta industrie din Maldive. Acesta se concentreaza in principal pe piata de lux, ceea ce inseamna ca tara detine unele dintre cele mai bune hoteluri din lume. 

 

Addu Atoll, cea mai sudica grupare a insulelor din Maldive, este cea mai indicata a fi vizitata pentru diversitate.  Pentru a aprecia viata subacvatica exceptional de variata si bogata faceti scufundari sau snorkelling,  unele dintre cele mai bune site-uri din lume se gasesc in Maldive. Toate statiuni au scoli profesionale, complet echipate care ofera o gama variata de activitati.  Pentru o gama diversitate de tratamente, masaje, terapii si alte tipuri de rasfat, faceti o programare la spa-ul resortului,  sau pentru un tratament ca la carte incercati un masaj dublu, pentru dumneavoastra si partener.

 

Principala mancare din Maldive este destul de limitata, constand din peste, fructe si curry picant. Singura sansa de a incerca bucataria reala este in Malé, unde cafenelele vand produse traditionale sau gustari scurte numite hedhika care sunt ieftine si abundente. Cutiile de lemn lacuite sunt mestesugurile din Maldive cele mai distinctive, cele sunt cel mai faimoase fiind produse in Baa Atoll.  Exista numeroase statiuni din Maldive, care variaza de la extravagante la asezari destul de simple, iar sele mai multe dintre statiuni au camere cu aer conditionat si mini-bar. Cazarea in Maldive este formata aproape invariabil din cabane de paie acoperite cu paie, care detin si baie proprie.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaMaldive
Scroll to Top