Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaJaponia

Japonia (1)

Japonia este inconjurata de frumuseti naturale, de la festivaluri de zapada si ferme de lavanda din insula Hokkaido, pana la plaje scaldate de soare si ape turcoaz ale insulelor subtropicale din Okinawa. Fie ca faceti alpinism in untele Fuji, rataciti  in padurile de pini de pe muntele Koya, observati frumusetea florilor de cires primvara, o calatorie in Japonia este o bogatie de peisaje naturale de neuitat. Din punct de vedere cultural, Japonia ofera o fuziune interesant intre traditional si modern. Viteza cu care noile evolutii tehnologice sunt produse in Japonia este la fel de impresionanta ca si longevitatea de formelor de arta tradiționala si a obiceiurilor. 

 

Cultura japoneza imbratiseaza noul in timp ce isi celebreaza trecutul. Nu este neobisnuit sa vezi o gheisa imbracat in kimono care canta karaoke in centrul orasului Kyoto, sau calugarii budisti in centrul orașului Tokyo.  Din aprilie oana inmai, ciresii incep sa infloreasca in intreaga tară, iar sub acestia se organizeaza petreceri plina de viata. Incercati sa luati parte la o ceremonie traditionala de ceai prin centrele de informare turistica din Kyoto si Tokyo, unde ritualul elegant are loc intr-o camera linistita proiectat pentru asa ceva, toata atmosfera fiind cufundata intr-o simbolism aparte.

 

In Tokyo sau Osaka rezervati un loc pentru a vedea bunraku, o forma unica de teatru de papusi, sau formele dramatice ale teatrului kabuki care ofera participanti imbracati in costume traditionale colorate. Cei care iubesc cumparaturile vor intalni un amestec de bunuri japoneze si tehnici sofisticate de vanzare, in special la marile magazine, situate in apropierea statiile de tren si a cartierelor comerciale. Tokyo are o abundenta de cinematografe, teatre, baruri, locuri de muzica live, cafenele si cluburi de noapte. O gama larga de baruri este disponibila, de la cele rafinate pana la tarabe pe strada, cu petreceri pe acoperis, frecvente in timpul verii.

Circuit in Japonia, 18 zile, 22 martie - 7 Aprilie 2016, de la 3.380 Euro

Osaka – Muntele Koya – Nara – Kyoto–…
de la 3.380 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaJaponia
Scroll to Top