Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaIndia

India (1)

Intinsa intre plajele aurii ale Oceanului Indian si varfurile acoperite de zapada ale muntilor Himalaya se afla o intindere incredibila de minuni naturale sau construite de oameni - temple uimitoare, manastiri mistice, orase frenetice, parcuri nationale curate, palate luxoase, regate pierdute, piete fermecatoare si unele dintre cele mai reprezentative monumente din lume. O vizita in India este un asalt asupra simturilor. Puncte de atractie, sunete, mirosuri si senzații sunt toate la intensitate maxima.

 

In prima zi, poate fi intimidant, dar pana la sfarsitul primei saptamani, zgomotul si haosul vor parea ca o parte obisnuita a vietii. Stimularea senzoriala devine ciudat dependenta. In India o diversitate incredibila de culturi, religii si etnii traiesc intr-o armonie surprinzatoare. Prezidata de o serie extraordinara de zei si zeitați, peste jumatate din populatia planetei poate fi gasita aici. Se traieste oricum, de la apartamente inalte si ghetouri in interioril orasului, la cabane simple in satele indepartate, unde viata s-a schimbat insignifiant de-a lungul secolelor. Ati putea petrece o viata explorand moastele lasate in urma de catre imperiile antice si peisajele dramatice ale tarii, care variaza de la junglele pline de tigrii,  la deserturile inghetate din Himalaya.

 

La prima calatorie, aproape toata lumea isi gaseste timp pentru asa-numitul Triunghi de Aur, care incepe din capitala coloniala, Delhi, la Taj Mahalul din Agra, si mai apoi la Jaipur, capitala plina de culoare a Rajasthanului. Daca aveti mai mult timp la dispozitie, puteti descoperi cele 32 de puncte de interes UNESCO ale tarii, care includ cai ferate montane care scartaie, cetati antice, pana la mangrovele padurilor si templele care debordeaza cu zeitati armate. Nu va așteptati sa absoarbiti tot ce India are de oferit intr-o singura vizita. Tara este cel mai apreciata prin vizite repetate.

 

 

Circuit India, 8 Zile/ 7 Nopti, Triunghiul de aur - 2015

Itinerar   Delhi – Agra – Jaipur –…
de la 999 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaIndia
Scroll to Top