Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaFilipine

Filipine (0)

Filipine este locul in care Asia si Europa se ciocnesc si formeaza  o extindere de insule tropicale incercuite de nisip. Aici, traditii catolice se contopesc cu ritualuri animiste si obiceiuri islamice, creand un amestec ireal, care este, spre deosebire  fata de tot ceea ce se poate vedea in Asia de Sud-Est. Influenta spaniolilor este tangibila in tot, de la numele oraselor si cartierelor, la meniurile restaurantelor, unde carnea de porc prajita si paella sunt la fel de comune ca taitei si fructele de mare.

 

Spre deosebire de o multime de preparate din Asia, cele mai multe feluri de mancare utilizeaza in mod moderat condimentele, iar orezul este materie prima si este servit la aproape fiecare masa. Cu un numar foarte mare de insule, nu este surprinzator faptul ca multe dintre atractiile cele mai uimitoare din Filipine pot fi gasite in mare sau in jurul acesteia. Boracay si alte insule sunt inconjurate de unele dintre cele mai immaculate plaje din lume si apele din larg sunt un paradis pentru scafandrii, cu recife curate, pesti tropicali uluitori,  rechinii-balena care migreaza si epave din al doilea razboi mondial.

 

Dar asta nu este tot ce are Filipine de oferit turistilor. Departe de plajele sunt jungle, munti, vulcani si caverne ascunse numai bune de explorat. Natura vulcanica a insulelor este foarte evidenta -  izvoare naturale fierbinti  se regasesc peste tot in Filipine si varfurile piramidale apar deasupra vulcanilor vii, cum ar fi Muntele Mayon, care isi cheama iubitorii de aventura carora le place sa traiasca periculos. In ceea ce priveste viata  de noapte, peste tot se gasesc trupe live care interpreteaza cover-uri ale oricarei melodii, chiar si cel mai mic sat are un bar de karaoke. Daca vreti sa intalniti o tara unde Estul intalnste Vestul, iar cultura traditional  intalneste lumea moderna intr-un amalgam de culoare si confetti va invitam sa descoperiti Filipine.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaFilipine
Scroll to Top