Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaBali

Bali (2)

Simpla mentiune a locatiei Bali te duce cu gandul la un paradis. E mai mult decat un loc, este o stare de spirit, o aspiratie, o stare tropicala. Cu apele sale perfecte pentru surf, terase de orez verzi si o cultura artistica exceptionala, mica insula vulcanica Bali, singura societate hindus din Asia de Sud-Est – este de mult timp destinatia turistica preferata din Indonezia. Farmecul initial al insulei iese in evidenta, prin templele sale distinctive si festivaluri elaborate la poalele muntilor, precum si peisale fascinante din interiorul insulei.

 

Cel mai faimos si aglomerat resort din Bali este Kuta, o intindere de opt kilometri de nisip auriu, cu o multime de locuri de cazare, cele mai bune magazine si o viata de noapte intensa. Surf este distractic si  aici, dar cei cu experienta aleg sa mearga pe plajele de pe peninsula Bukit si de-a lungul coastei de sud-vest Bali.  Sanur este o statiune destul de linistita in partea de sud, dar cei mai multi excursionisti prefera Nusa Lembongan si plajele pasnice din estul coastei Amed, Candi Dasa si Padang Bai.

 

O activitate intinsa in apele inconjuratoare inseamna ca snorkelingul si scufundarile sunt principalele atractii ale acestor statiuni. Pentru cei care vor sa vada delfinii, cea mai renumita statiune este Lovina, in partea de nord a coastei, in timp ce iubitorii de cultura trebuie sa se indrepte spre Ubud. Aici, dansuri traditionale sunt organizate in fiecare noapte, strazile sunt pline de cafenele care ofera produse organice si galeriile cu artizate sunt la tot pasul. In plus, exista numeroase temple hinduse elegante de vizitat, in special la Tanah Lot si Besakih si drumetii ale vulcanului, cel mai popular traseu fiind pe la Gunung Batur. Trasportul pana la Bali este facil, insula este deservita de zeci de zboruri interne si internationale. precum și feriboturi non-stop din Java, dar si feriboturile din porturile din intreaga Indonezie.

Circuit Singapore & Indonezia - Singapore & plaja Bali, 13 zile - mai 2015

Itinerar   Ziua 01 26.05.2015   PLECARE DIN BUCURESTI  …
1490 Euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaBali
Scroll to Top