Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaVenezuela

Venezuela (0)

Cei destul de curajosi pentru a vizita aceasta natiune activa din America de Sud vor descoperi o tara de diversitate extraordinara si frumusetea naturala. Un teren cu piscuri inalte andine, platouri misterioase, fauna salbatica bogata in paduri tropicale bogate, orase vibrante si insule idilice. In centrul tuturor acestora afla Caracas, capitala aglomeratei  Venezuela. Un ghiveci de dealuri, edificii ruinate coloniale si zgarie-nori stralucitori, orasul are multe de oferit vizitatorilor. Exista o colectie de muzee, galerii si monumente istorice, ca sa nu mai vorbim o viata de noapte vibranta.

 

Dar cea mai mare parte a atractiilor din Venezuela se afla dincolo de capitala, ascunse in parcuri nationale si rezervatii care acopera o suprafata impresionanta a tarii. Zona de campie tropicala luxurianta din portul Los Llanos,abunda  cu ferme care ofera safari pentru cei care vor sa vada caimanul, puma, anaconda, capybara, sute de pasari si multe altele.  Cei cu un apetit de aventura pot fi satisfacuti cu o excursie in padurile tropicale virgine de Amazonas, cea mai putin vizitata regiune din Venezuela, locul in care comunitatile indigene inca mentin  viata traditionale in jungla. Alternativ,  indreptati-va la Mérida pentru a aborda varfurilor andine sau pentru a merge la pescuit piranha in Orinoco, al doilea cel mai lung fluviu din America de Sud, care se varsa in zonele umede ale faunei salbatice bogate din Delta Orinoco.

 

Dincolo de asta, apele limpezi din Caraibe izbesc in coasta uimitoare a Venezuela, unde numeroase insule din larg ofera oportunitati ample pentru scufundari si petreceri, printre acestea arhipelagul Los Roques, care este simbol al insulei idilice din Caraibe. De asemenea, nu ratati cascada Angel , cea mai inalta din lume, pentru multi si cea mai spectaculoasa. Apele sale stralucitoare se varsa de pe marginea unui platou antic intr-o cadere libera de aproape un kilometru, inainte de a se prabusi intr-un bazin, iar curcubee duble pot fi adesea vazute in vazduh.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaVenezuela
Scroll to Top